Best Digest 100 ml
Best Digest
Best Digest 100 ml
Best Digest

Best Digest 100 ml

ROD-3005

Best Digest este activ în tractusul gastro-intestinal și în sânge. Are acțiune împotriva bacteriilor Gram–negative și a celor din genul Clostridium. Administrarea lui are ca efect reducerea mortalității și îmbunătățirea performanțelor de creștere.
Aditivi
- 12,00 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Vineri, 8 Iulie

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.

Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Furaje si Aditivi

certificate 100% natural

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

 
Best Digest  este activ în tractusul gastro-intestinal și în sânge. Are acțiune împotriva bacteriilor Gram –negative și a celor din genul Clostridium.Administrarea lui are ca efect reducerea mortalității și îmbunătățirea performanțelor de creștere.Compoziție per ml- 1-Monobutyrin- 1-Monopropyonin- acid lactic- uleiuri esentiale din planteDozare:-1,5-2,5  ml Best Digest la 1 litru  apă de băut:Poate fi folosit atât profilactic cât și curativ timp de 5-7 zile, cu repetare după 3-4 săptămâni. Apa medicamentată trebuie să fie unica sursă de apă de băut.PrecauțiiDoar pentru uz veterinar.Soluția diluată trebuie protejată de acțiunea directă a razelor soarelui și utilizată cât mai repede posibil.AmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
999 Produse
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.