Brit Care Puppy Lamb and Rice 12 kg 1

Brit Care Puppy Lamb and Rice 12 kg

Brit Care

ROD-18187

Hrana Brit conține multă carne sau pește de înaltă calitate și a fost dezvoltată pentru a proteja organismul contra influențelor negative ale mediului.

Hrana uscata caini
100132700
Stoc epuizat
- 286,19 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

71.70 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Brit Care Puppy Lamb and Rice 12 kg - Caracteristici

 

Descoperă hrana de calitate superioară Brit pentru câini și pisici, cu accent pe prevenția prin nutriție! Hrana Brit este formulată pentru a furniza nutrienți esențiali și protecție împotriva factorilor negativi din mediul înconjurător.

Gama Brit Care pentru câini este bazată pe ingrediente atent selecționate, cum ar fi carne de miel, somon, hering, rață sau iepure, și este formulată pentru a preveni intoleranțele alimentare. Aceasta promovează sănătatea imunitară și contribuie la minimizarea riscului de boli grave.

Gama Brit Care pentru pisici utilizează o formulă premium hipoalergenică, bogată în carne proaspătă și îmbogățită cu ierburi și probiotice. Produsele nu conțin gluten, zahăr, soia, arome artificiale sau conservanți, bazându-se pe ingrediente naturale.

În ceea ce privește gama Brit Premium by Nature pentru câini, aceasta se remarcă prin digestibilitatea sa excelentă. Cu un conținut de 45-55% carne de pui și ingrediente naturale atent selectate, hrana este adaptată cerințelor specifice ale câinelui și contribuie la bunăstarea sa generală.

No reviews

Brit Care Puppy Lamb and Rice 12 kg - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.