Calibra Dog Verve GF Adult M and L... 1

Calibra Dog Verve GF Adult M and L Salmon and Herring 2 kg

Calibra

ROD-42789

Indiferent dacă este vorba despre câini sau pisici, de nevoi specifice sau de bucuria unei alimentații delicioase, Calibra oferă produse adaptate și gândite cu atenție, pentru o relație de încredere și sănătate cu animalele tale. Alege Calibra și oferă-le celor dragi cele mai bune momente, în fiecare masă!

Hrana uscata caini
109786
Stoc epuizat
- 88,58 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Calibra Dog Verve GF Adult M and L Salmon and Herring 2 kg - Caracteristici

 

Descoperă universul gamei Calibra - o alegere nutritivă de încredere pentru fiecare animal de companie! În centrul filosofiei noastre stă pasiunea pentru sănătatea și fericirea necuvântătoarelor tale, motiv pentru care am dezvoltat o varietate de game de hrană care să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui companion.

1. Calibra Dog Hypoallergenic - De la Sensibilitate la Strălucire

Transformăm superpremiumul Calibra Dog Hypoallergenic în noua gamă Life! Bucură-te de filosofia noii linii, bazată pe conținut ridicat de carne și valoare nutritivă excelentă. Fiecare rețetă Life este completă, asigurând tot ce-i necesar prietenului tău fidel pentru o viață împlinită. De la pui la câini seniori, gama Life susține fiecare etapă din viața patrupedului tău.

2. Calibra Dog Verve - O Hrană Autentică pentru Câinii Încrezători

Hrana umedă Calibra Dog Verve oferă o experiență autentică cu carne proaspătă pentru patrupedul tău. Cu arome variate și texturi apetisante, această gamă îi încântă pe gurmanzii canini. Fiecare rețetă conține Formula Triplă Activă - un trio unic de aditivi funcționali, evidențiind distinctivul fiecărei rețete.

3. Calibra Cat Verve - Nutriție Refined pentru Pisicile Sofisticate

Noi aducem inovația în hrană pentru pisici - gama Calibra Cat Verve, fără cereale și cu carne proaspătă. Felinele tale se vor bucura de rețete savuroase și nutritive, adaptate nevoilor lor de carnivore. Alege Calibra pentru o experiență culinară rafinată și sănătoasă.

4. Calibra Care - Nutriție Holistică pentru Animale Sănătoase

Gama Calibra Care susține starea de sănătate generală a animalelor tale de companie, oferind o selecție de rețete concepute pentru a satisface nevoile individuale. Această gamă promovează bunăstarea, utilizând ingrediente naturale și aditivi funcționali pentru a asigura o nutriție echilibrată.

No reviews

Calibra Dog Verve GF Adult M and L Salmon and Herring 2 kg - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.