Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG 1
Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG 2
Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG 1
Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG 2

Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG

Purina

ROD-11686

Hrana uscata pisici
12251716
Stoc epuizat
- 262,34 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.


Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

65.72 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG - Caracteristici

 
Hrana uscata cu pui si curcan pentru pisici adulte. Cat Chow Adult Pui si Curcan este o hrana completa si echilibrata pentru pisici adulte cu activitate normala.Cat Chow contine 3 surse naturale de proteina de inalta calitate, precum carnea de vita, pestele si carnea de pasare.Acestea ofera amino-acizi esentiali, care alaturi de taurina, sunt de o importanta vitala in functionarea normala a inimii, ochilor si sistemului reproducator.Pe langa delicioasa combinatie de carne de vita peste si carne de pasare Cat Chow contine cele mai importante ingrediente oferite de natura:- morcovi: reprezinta o sursa excelenta de betacaroten, care ajuta la pastrarea unui sistem imunitar puternic.-spanac: este bogat in fier si vitamine, pentru mentinerea unui sistem circulator sanatos.- patrunjel: este bogat in vitamine esentiale si are proprietatea de a improspata respiratia.- cicoare: este o sursa naturala de substante prebiotice, care ajuta la mentinerea unei digestii sanatoase si reduce mirosul neplacut al fecalelor.-rozmarin: este un antioxidant natural care ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi.-seminte de rapita: reprezinta o sursa importanta de acizi grasi ( omega3 si omega6 ) care ajuta la mentinerea sanatoasa a pielii si blanii.
No reviews

Cat Chow Adult CURCAN, PUI 15 KG - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.