masina de taiere iarba inalta/... 1

masina de taiere iarba inalta/ defrisare Pubert L Senior 110H/

Pubert

ROD-467715

Mașină de tăiere iarbă înaltă Pubert L Senior 110H cu un motor puternic de la Honda, GXV 390, cu o capacitate cubică de 389cc și o putere de 7600W. Cu lățimea sa de lucru de 70cm și înălțime de tăiere reglabilă între 5 și 8.5 cm, acest utilaj vă poate fi cel mai mare ajutor pe orice tip de suprafață.
5100020202
- 17.849,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

915.62 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de taiere iarba inalta/ defrisare Pubert L Senior 110H/ - Caracteristici

 
Motocositoare pe roti Pubert L SENIOR 110H V3 este ideala pentru profesionisti si pentru utilizatorii casnici exigenti, permite indepartarea eficienta a ierbii inalte de pe toate tipurile de teren, de la pajisti pana la pasuni, fiind potrivita pentru suprafete de pana la 5.000 mp.Cele 7 viteze de mers inainte permit adaptarea la densitatea suprafetei, iar marsarierul, prin intermediul unei comenzi de inversare de pe ghidon, favorizeaza extragerea utilajului din tufisuri. Un diferential blocabil pe ghidon faciliteaza manevrarea utilajului in conditii dificile.Ghidonul este reglabil pe inaltime pentru a se adapta la inaltimea dumneavoastra, si de asemenea este reglabil si lateral.Cu o latime de 70 cm, utilajul este alcatuit dintr-o placa oscilanta, care se adapteaza perfect la forma solului si o lama de tocare profesionala. Cea de-a doua lama este ideala pentru operatiunile de cosire. Rotile sunt rezistente la intepaturi, iar pentru siguranta dumneavoastra, un maner de pe ghidon asigura oprirea motorului atunci cand se elibereaza presiunea.Faciliteaza taierea ierbii inalte si se poate utiliza si pe teren inclinat. Viteza 1 defrisare intensiva, Viteza 2 iarba inalta, Viteza 3 viteza rapida pt munci usoare si pentru deplasarecutit de maruntire lama ramforsata masa de taiere flotanta frana de siguranta ambreiaj separat pentru cutitPrezentarea masinii de taiere iarba inalta
3 Produse
No reviews

masina de taiere iarba inalta/ defrisare Pubert L Senior 110H/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.