Perfect Fit hrana uscata cu pui... 1
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 2
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 3
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 4
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 5
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 6
Perfect Fit hrana uscata cu pui... 7
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 1
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 2
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 3
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 4
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 5
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 6
Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg 7

Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg

ROD-460669

1. Aceasta hrana uscata pentru pisici sterilizate este un biscuit nutritiv avansat pentru pisici, cu ingrediente de calitate superioara conceput pentru nevoile individuale ale pisicii dvs. Aceasta este o hrana pentru pisici completa si echilibrata, cu o textura crocanta, produsa din proteine de calitate superioara si gusturi pe care pisica dvs. le va adora. 2. Fiecare reteta de hrana uscata pentru pisici Perfect Fit contine formula unica Perfect Fit Total 5 conceputa pentru cele mai frecvente 5 nevoi in materie de sanatate ale tuturor pisicilor, indiferent de varsta sau de stilul de viata; o hrana pentru pisici premium pentru toate nevoile pisicii dvs., in orice etapa din viata lor. 3. Perfect Fit Sterile 1+ este formulata special pentru a sustine nevoile specifice ale pisicilor adulte: Control al greutatii sanatoase; sustine agilitatea; digestie optima. Puteti avea incredere ca indepliniti toate nevoile acestora, oferindu-i pisicii hrana pentru pisici sterilizate Perfect Fit. 4. Reteta pentru hrana uscata pentru pisici cu pui contine bucatele delicioase cu gust de pui, pentru a va ajuta pisica sa isi mentina zilnic un spirit tanar. Pisica dvs. isi va dori si mai mult! 5. Hrana pentru pisici Perfect Fit cu pui fost creata cu veterinari de la centrul Waltham pentru Alimentatia Animalelor si nu contine coloranti artificiali. Avand in vedere sanatatea pisicii dvs., alegeti biscuitii premium Perfect Fit pentru pisici; o textura crocanta si delicioasa.
Pisici
ART_24278
Ultimele produse in stoc
- 145,25 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Vineri, 2 Decembrie

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg - Caracteristici

 
Mancarea pentru pisici Perfect Fit este o hrana uscata pentru pisici avansata, conceputa sa alimenteze spiritul tanar al pisicii pe toata durata sa de viata. Elaborata impreuna cu veterinarii si nutritionistii nostri, mancarea pentru pisici Perfect Fit combina 5 beneficii care raspund celor 5 necesitati de sanatate comune pentru toate pisicile, indiferent de varsta sau mod de viata, in formula sa unica Perfect Fit Total 5 pentru o protectie totala. Formula Perfect Fit Total 5 contine 5 beneficii si ii ofera protectie totala: • Digestie sanatoasa • Bariera puternica si naturala de protectie a organismului • Sanatatea tractului urinar • O gestionare optima a greutatii si sanatatii organismului • Pentru o piele si blana sanatoase Fiecare produs de hrana pentru pisici din gama noastra contine, de asemenea, 3 beneficii suplimentare pentru sanatate, adaptate la nevoile specifice ale pisicii tale, astfel incat sa poti fi sigura ca ii asigura o dieta adecvata. In plus, produsele noastre de hrana pentru pisici sunt fabricate cu proteine de inalta calitate, asa incat putem afirma cu certitudine ca pisica dumneavoastra le va consuma cu pofta! Hrana pentru pisici Perfect Fit Sterile 1+ cu pui este formulata special pentru a sustine nevoile specifice ale pisicilor sterilizate: • Control al greutatii sanatoase • Sustine agilitatea • Digestie optima Toate retetele de hrana uscata pentru pisici Perfect Fit au fost elaborate cu ajutorul nutritionistilor si veterinarilor Centrului pentru nutritia animalelor de companie Waltham pentru a garanta o alimentatie 100% completa, echilibrata si avansata. Aceasta hrana delicioasa cu pui pentru pisici este o hrana uscata cu o formula nutritiva avansata, special formulata pentru a sustine nevoile specifice ale pisicilor sterilizate: controlul greutatii, sustinerea agilitatii, digestie optima.
1 Obiect
No reviews
Categorii asociate:

Perfect Fit hrana uscata cu pui pentru pisici adulte sterilizate 7kg - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.