HYDROCONTROL AL  KO pt   automatizare... 1

HYDROCONTROL AL KO pt automatizare Electropompe, Pompe submersibile functie hidrofor

ROD-10638

Înterupător de presiune electronic cu protecție împotriva funcționării în regim uscat, care vă ajută să transformați o pompă de apă curată întro pompă de apă uzată. Utilajul vă garantează funcționarea între 1.8-8.0bar. 
Pompe
46538
Stoc epuizat
- 230,72 lei
cu TVA

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

HYDROCONTROL AL KO pt automatizare Electropompe, Pompe submersibile functie hidrofor - Caracteristici

 
Hydrocontrol este un intrerupator de presiune electronic cu protectie incorporata impotriva functionarii in regim uscat si oprire de reflux. Acesta va permite sa transformati o pompa de apa normala intr-o pompa de apa menajera complet automata in cativa pasi simpli. Datorita sistemului de conectare, asamblarea este foarte simpla. Presostatul garanteaza un debit constant max. 7200 lh la presiune constanta, iar unitatea cantareste doar 2,2 kg. Domeniu de functionare al presostatului presiune de pornire aprox. 1,8 bar, presiune de oprire max. 8,0 bar. Dispozitivul Hydrocontrol va permite sa folositi apa de ploaie cu pompa de gradina fara a fi nevoie sa opriti manual pompa dupa aceea si poate fi utilizat si atunci cand folositi apa industrialafolosita pentru curatarea cu presiune inalta. Asa cum suntem obisnuiti cu echipamentele AL-KO, unitatea este foarte durabila si de inalta calitate.
No reviews

HYDROCONTROL AL KO pt automatizare Electropompe, Pompe submersibile functie hidrofor - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.