electropompa apa curata submersibila... 1
electropompa apa curata submersibila... 2
electropompa apa curata submersibila... 3
electropompa apa curata submersibila... 4
electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort 1
electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort 2
electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort 3
electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort 4

electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort

ROD-467874

Pompa submersibilă SUB 10000 DS Comfort este modelul de clasă medie al pompelor de drenaj cu aspirație deosebit de joasă. Este un produs de calitate de la AL-KO, care impresionează prin durata de viață lungă și tehnologia sofisticată a pompei - și are un preț rezonabil.
Pompe
112823
- 449,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

112.48 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort - Caracteristici

 
Pompa submersibila poate fi utilizata pentru drenaj mobil sau stationar, datorita manerului de transport practic integrat si greutatii reduse de numai aproximativ 5,5 kg. Datorita dimensiunilor sale compacte de 18,7 x 19,0 x 29,3 cm si a carcasei din plastic extrem de rezistent, precum si a motorului de pompa cu durata de viata lunga, este, de asemenea, ideala ca pompa pentru piscine sau pentru butoaie de ploaie. Cu ajutorul comutatorului cu flotor reglabil in mod liber, punctele de comutare pentru pornirea si oprirea pompei pot fi setate usor si rapid la diferite inaltimi. Cu o putere de 450 W si un debit de pana la 8.000 lh, pomparea si revarsarea se face in cel mai scurt timp. Pompa submersibila pentru apa limpede SUB 10000 DS Comfort este echipata cu un intrerupator cu plutitor si porneste procesul de pompare in mod automat datorita controlului automat al nivelului. Este proiectat pentru adancimi de imersie de pana la max. 5 m. Iesirea pompei are o dimensiune de 1,25 inch, ceea ce corespunde la aproximativ 41,9 mm. Racordul in unghi de 90 are un conector universal si un racord combinat cu care pot fi conectate toate dimensiunile de furtun disponibile in comert. Atentie! Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa de serviciu si apa clorata apa de piscina sub 35 C. De asemenea, nu este adecvata pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu apa. De asemenea, nu este adecvat pentru utilizarea in apa sarata, apa cu substante chimice agresive sau apa care contine nisip.
5 Produse
No reviews

electropompa apa curata submersibila AL-KO SUB 10000 DS Comfort - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.