electropompa apa uzata submersibila/... 1
electropompa apa uzata submersibila/... 2
electropompa apa uzata submersibila/... 3
electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort 1
electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort 2
electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort 3

electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort

ROD-467877

Pompele pentru apă uzată sunt folosite pentru a elimina lichidele puternic contaminate, de exemplu, după inundații grave, în iazuri sau rezervoare poluate sau pentru a evacua apa care s-a acumulat în gropi. În astfel de cazuri, pe lângă apele reziduale, trebuie să fie mutate și particulele poluante. Acest lucru mărește semnificativ sarcina și necesită o putere mai mare a motorului. Alegerea unei pompe AL-KO este o decizie corectă. Datorită geometriei speciale a rotorului vortex, modelul DRAIN 12000 poate gestiona cu ușurință apa puternic poluată, cu până la 5% solide în suspensie și particule de până la 30 mm.
Pompe
112826
- 518,99 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

130.02 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort - Caracteristici

 
Datorita manerului practic de transport integrat si a greutatii reduse de numai aproximativ 6,9 kg, pompa de apa uzata poate fi utilizata pentru evacuarea mobila sau stationara a apei. Dimensiunile sale compacte 23,9 x 19,0 x 35,3 cm, carcasa solida si motorul durabil o fac ideala pentru utilizarea ca pompa pentru iaz si apa de ploaie. De asemenea, pompa submersibila AL-KO DRAIN 12000 Comfort se descurca bine si cu murdaria grosiera din apa. Lichidele curate si murdare cu o dimensiune a particulelor de pana la 30 mm sunt pompate rapid si in siguranta. Cu un arbore motor special tratat din otel inoxidabil robust si o carcasa din polipropilena armata cu fibra de sticla, ajutorul nostru practic are o durata de viata lunga. Cu puterea sa de 850W si un debit de pana la 12000 lh, pomparea si transferul se realizeaza intr-un timp foarte scurt. Pompa submersibila AL-KO DRAIN 12000 Comfort este echipata cu un intrerupator cu plutitor si incepe automat procesul de pompare datorita controlului automat al nivelului. Pompa este proiectata pentru adancimi de pana la 5m si are o capacitate de refulare de pana la 10m. Iesirea pompei este de 1,25 inch, ceea ce corespunde cu aproximativ 41,9 mm. Racordul cu cot de 90 are un cuplaj universal si toate dimensiunile standard de furtun pot fi conectate cu ajutorul capacului de cuplare combinat furnizat. Atentie! Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa de serviciu sub 35 C. Nu este adecvat pentru utilizarea in apa sarata, apa care contine substante chimice agresive sau nisip. Avantajele unei Electropompe submersibila AL-KO DRAIN 12000 Comfort Pompa submersibila de 850W, foarte puternica si robusta, pentru ape rezidualeTehnologie speciala a rotorului pentru aplicatii extremeCuplaj cot universal si capac de cuplare combinata incluseOprire automata datorita intrerupatorului cu plutitorDebit maxim de de pana la 12.000 lh, inaltime de ridicare 10 m
5 Produse
No reviews

electropompa apa uzata submersibila/ AL-KO DRAIN 12000 Comfort - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.