electropompa apa uzata submersibila... 1
electropompa apa uzata submersibila... 2
electropompa apa uzata submersibila... 3
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort 1
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort 2
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort 3

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort

ROD-467879

Extrem de puternică, compactă și fiabilă, pompa submersibilă pentru ape uzate AL-KO DRAIN 15000 Inox, cu design din oțel inoxidabil, pompează fără efort, apa cu particule de murdărie și particule în suspensie cu o granulație de până la 35 mm, datorită deschiderii mari de admisie.
Pompe
112828
- 789,01 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

197.66 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort - Caracteristici

 
Datorita manerului practic de transport integrat si a cablului de alimentare lung de 10 m, precum si a greutatii de numai aproximativ 6,8 kg, pompa pentru ape uzate poate fi utilizata ca pompa mobila sau stationara pentru drenaj. Datorita dimensiunilor sale compacte de 18,5 x 20,5 x 36,6 cm si a carcasei durabile, precum si a motorului de lunga durata, este, de asemenea, ideala pentru pompare din iaz si din butoi de ploaie. De asemenea, impresioneaza prin constructia sa stabila si robusta, datorita setului sau de etansare multipla cu garnitura suplimentara in V. Arborele motorului tratat special, fabricat din otel inoxidabil Inox rezistent, si carcasa din otel inoxidabil asigura o durata de viata lunga pentru acest ajutor practic. Cu o putere puternica de 1.100 W si un debit de pana la 15.000 lh, pomparea si transferul de apa se realizeaza in cel mai scurt timp. Pompa submersibila AL-KO DRAIN 15000 Inox este echipata cu un intrerupator cu plutitor si porneste procesul de pompare in mod automat datorita controlului automat al nivelului. Este proiectat pentru adancimi de imersie de pana la max. 7m. Datorita inaltimii de refulare de pana la 11 m, chiar si adancimile mari pot fi stapanite cu usurinta. Iesirea pompei are o dimensiune de 1,25 , ceea ce corespunde la aproximativ 41,9 mm. Racordul in unghi de 90 are un conector universal si, cu ajutorul racordului combinat inclus, pot fi conectate toate dimensiunile de furtun disponibile in comert. Atentie! Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa menajera sub 35 C. De asemenea, nu este adecvata pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu apa. De asemenea, nu este adecvat pentru utilizarea in apa sarata, apa cu substante chimice agresive sau apa care contine nisip.
5 Produse
No reviews

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.