electropompa apa uzata submersibila... 1

electropompa apa uzata submersibila AL-KO TWIN 11000 Premium

ROD-467881

Acolo unde în trecut erau necesare două pompe diferite, pompa submersibilă combinată AL-KO TWIN 11000 Premium este suficientă în prezent. Acest lucru face din această pompă de apă o adevărată pompă submersibilă universală, pe care o puteți utiliza în mod extrem de flexibil: fie pentru pomparea și transferul lichidelor contaminate, cum ar fi în cazul inundațiilor sau în gropile de construcție, fie pentru aplicații cu apă curată, cum ar fi pomparea apei din iazuri, butoaie de ploaie sau chiar din piscine. Datorită sistemului patentat TWIN-Combi, îl puteți utiliza într-un mod versatil pentru drenaj prin aspirație la mică adâncime, până la 8 mm. Acest multifuncțional fiabil impresionează, de asemenea, prin echiparea sa extinsă cu cablu de 10 m, conexiune universală și întrerupător de protecție termică, precum și prin calitatea extrem de ridicată a execuției.
Pompe
112830
- 599,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

150.06 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa uzata submersibila AL-KO TWIN 11000 Premium - Caracteristici

 
Datorita manerului practic de transport integrat si a cablului de alimentare lung de 10 m, precum si a greutatii de numai aproximativ 7,2 kg, pompa submersibila combi multifunctionala poate fi utilizata pentru drenaj mobil sau stationar. Datorita dimensiunilor sale compacte de 25,3 x 19,3 x 31,7 cm, a arborilor de transmisie din otel inoxidabil robust si rezistent la rugina, a rulmentilor cu bile lubrifiati permanent si care nu necesita intretinere, a garniturilor triple solide si a carcasei robuste, veti obtine o pompa universala foarte durabila si fiabila. De asemenea, se descurca bine si cu contaminantii mai grosieri din apa, deoarece orificiile de aspiratie foarte mari sunt pregatite pentru acest lucru. Atat lichidele clare, cat si cele murdare, cu o dimensiune a particulelor de pana la 20 mm, sunt pompate rapid si in siguranta. Cu o putere puternica de 850 W si un debit de pana la 13.500 lh, pomparea si transferul se realizeaza in cel mai scurt timp. Pompa submersibila universala AL-KO TWIN 11000 Premium este echipata cu un intrerupator cu plutitor. Este proiectat pentru adancimi de imersie de pana la max. 7 m. Datorita inaltimii pompei de pana la 10 m, chiar si adancimile mari sunt usor de controlat. Iesirea pompei are o dimensiune de 1,5 inci, ceea ce corespunde la aproximativ 47,8 mm. Racordul in unghi de 90 are un conector universal, iar cu ajutorul racordului combinat inclus pot fi conectate toate dimensiunile standard de furtun.Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa menajera sub 35 C. De asemenea, nu este adecvata pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu apa. De asemenea, nu este adecvat pentru utilizarea in apa sarata, apa cu substante chimice agresive sau apa care contine nisip.
5 Produse
No reviews

electropompa apa uzata submersibila AL-KO TWIN 11000 Premium - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.