electropompa apa submersibila  pentru... 1

electropompa apa submersibila pentru fantana adanca AL-KO TBP 6000/7/

ROD-467890

Electropompă apă de grădină AL-KO TBP 6000/7Easy cu un debit de 6000l/h,& adâncime de imersie de 10m si înăltime de livrare de 55m. Are o putere nominală de 1000W.
Pompe
113470
- 1.319,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

75.66 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa submersibila pentru fantana adanca AL-KO TBP 6000/7/ - Caracteristici

 
Pompa de adancime AL-KO TBP 60007 Specialistul conditiilor inguste. Cu un diametru exterior de putin sub 10cm, aceasta pompa este ideala pentru foraje adanci si inguste, puturi, precum si pentru alimentarea cu apa menajera in casa, functionarea aspersoarelor de gazon si chiar a mai multor sisteme de irigatii. Pompele pentru fantani adanci AL-KO combina avantajele pompelor de gradina si ale pompelor submersibile intr-un singur dispozitiv si permit pomparea apei acolo unde pompele submersibile normale nu mai pot functiona. Cu pompa AL-KO, puteti in sfarsit sa va udati plantele insetate direct dintr-o fantana. Avantajul special al TBP 60007 este debitul foarte mare la o presiune constant ridicata. Pompa TBP 60007 include accesorii versatile. Setul de livrare include 15 m de cablu de alimentare si 15 m de cablu de drenaj. Suportul larg poate fi utilizat pentru functionarea in cisterne, deoarece suportul ridicat reduce semnificativ aspirarea nisipului si a murdariei. Carcasa din otel inoxidabil si componentele care nu necesita intretinere garanteaza o functionare fara probleme a pompei sub apa. Arborele motorului este, de asemenea, fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate, ceea ce asigura o durata de viata deosebit de lunga. Cu motorul sau puternic de 1.000 W si cu actionarea pompei in 7 trepte, se obtine un debit de pana la 6.000 lh si o presiune de pana la 5,5 bar, astfel incat pomparea apei se face in cel mai scurt timp. Pompa este proiectata pentru adancimi de imersie de pana la 10 m. Un furtun de 1,25 inch poate fi conectat cu usurinta la iesirea pompei. Atentie! Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa de serviciu sub 35 C. De asemenea, nu este adecvata pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu apa si nici pentru utilizarea in apa sarata, apa cu substante chimice agresive sau apa care contine nisip.
5 Produse
No reviews

electropompa apa submersibila pentru fantana adanca AL-KO TBP 6000/7/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.