Pulverizator gradina 16lt. Inter... 1
Pulverizator gradina 16lt. Inter... 2
Pulverizator gradina 16lt. Inter... 3
Pulverizator gradina 16lt. Inter... 4
Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution 1
Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution 2
Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution 3
Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution 4

Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution

Inter

ROD-467134

& Un pulverizator tip rucsac cu o capacitate de 16 litri, lance din fibră de sticlă avand 0,95 m și mâner din oțel cromat, indicator lateral al nivelului lichidului, curele căptușite și reglabile, mâner integrat și ergonomic.
Pulverizatoare
84961
- 320,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

80.17 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution - Caracteristici

 
Inter este un brand al grupului Goizper Spraying care se concentreaza pe proiectarea, fabricarea si comercializarea vermorelelor si stropitoarelor manuale utilizate in domenii precum agricultura, gradinarit, industrie, constructii, curatare, controlul daunatorilor sau controlul vectorial.Pulverizatorul de gradina INTER EVOLUTION 16 este alegerea perfecta pentru tratamente prin aplicarea solutiilor lichide cu scopul de combatere a insectelor, fungicilor, buruineilor si virusurilor.La achizitionarea pulverizatorului veti primi si un regulator de presiune, set de duze, doua garnituri unul de cauciuc si unul sintetic si un cot de pulverizare.Inter Evolution 16 este un pulverizator tip rucsac care vine dotat cu un regulator de presiune asigurandu-se astfel pulverizarea omogena a solutiei pe intreaga zona tratata.Manerul sau din otel inoxidabil garanteaza o functionare de lunga durata.Pulverizator potrivit pentru a fi utilizat in gradini si livezi mari.Foarte usor de utilizat si transportat datorita formei ergonomice si a bretelelor captusite si reglabile cu care este dotata.Potrivit pentru aplicarea produselor de origine naturala.Intretinerea este foarte usoara, nefiind nevoie de unelte sau instrumente speciale.Inter Evolution 16 este dotat cu un agitator, practic in timpul procesului de pompare solutia este amestecata in continuu.
5 Produse
No reviews

Pulverizator gradina 16lt. Inter Evolution - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

10 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.