CURATATOR PRESIUNE bat  AL-KO PW 1850 1
CURATATOR PRESIUNE bat  AL-KO PW 1850 2
CURATATOR PRESIUNE bat  AL-KO PW 1850 1
CURATATOR PRESIUNE bat  AL-KO PW 1850 2

CURATATOR PRESIUNE bat AL-KO PW 1850

ROD-10708

Dispozitivul de curățare cu presiune înaltă alimentat cu baterii poate fi utilizat pentru curățare și spumare, precum și pentru udarea plantelor. Poate fi utilizat împreună cu orice sursă de apă, de exemplu, butoiul de ploaie, iazul sau puteți conecta pur și simplu mașina de spălat sub presiune la rețeaua de apă menajeră prin intermediul unui robinet.

49135
Stoc epuizat
- 502,55 lei
cu TVA

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

CURATATOR PRESIUNE bat AL-KO PW 1850 - Caracteristici

 

Dispozitivul de curatare cu presiune inalta este solutia perfecta pentru a intretine gospodaria dumneavostra. Bateria litiu-ion de 18 V asigura o presiune maxima de 22 bar. Debitul de apanbsp; este de aproximativ 180 lh. Datorita greutatii sale foarte reduse de 1,6 kg cu baterie si a modului ECO, este foarte usor de utilizat. Pentru a asigura siguranta dumneavoastra este dotat cu protectie pentru baterie cu capac de silicon. Furtunul de aspiratie de 6 m lungime va permite sa aspirati apa pentru curatare chiar si din sursenbsp; indepartate. Datorita duzelor de apa 5 in 1, aveti la dispozitie 5 marimi de jet, inclusiv o etapa de udare a plantelor. In pachetul de livrare este inclus un recipient de sapun care poate fi montat, pentru a creste eficienta curatarii.Pachetul nu contine baterie si incarcator!

No reviews

CURATATOR PRESIUNE bat AL-KO PW 1850 - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

1 alt produs in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.