Atomizor Maruyama MD 181 DX 1
Atomizor Maruyama MD 181 DX 2
Atomizor Maruyama MD 181 DX 1
Atomizor Maruyama MD 181 DX 2

Atomizor Maruyama MD 181 DX

ROD-10477

Atomizor Maruyama MD 181 DX este unul dintre cele mai bune Atomizoare de pe pița națională cât și internațională. Fabricat în Japonia, pulverizatorul MD 181 DX este soluția ideală pentru profesioniști.
31799
Disponibil in rate
- 2.492,33 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Vineri, 10 Februarie
Din cauza volumului mare de livrari din aceasta perioada, termenele de livrare pot fi intarziate cu pana la 4-5 zile lucratoare.

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Atomizor Maruyama MD 181 DX - Caracteristici

 
Ideal pentru o varietate de aplicatii, de la combaterea buruienilor din cultura pana la combaterea daunatorilor, suflantele de ceata Maruyama pot face totul. Suflantele noastre de ceata, de inalta performanta, sunt concepute pentru a pulveriza zonele mari fara a sacrifica controlul si precizia, livrand rapid lichide si granule pe o suprafata larga. Miscarea aerului de joasa presiune ofera o distributie chimica uniforma in locuri greu accesibile.Cu un motor Kawasaki in 2 timpi, avand o capacitate cilindrica de 22,5 cc, atomizorul dezvolta o putere nominala de 2,9 kW 4 CP. Distanta de pulverizare a acestui atomizor este de 14 m orizontal si 11 m vertical, pulverizare care se efectueaza la o viteza medie de 325 kmh si la un debit de 3,8 Lmin. Daca doresti performanta ridicata si calitate in procesul de combatere a buruienilor, insectelor, virusurilor sau fungilor, atunci atomizorul Maruyama MD 181 DX este solutia ideala.Asamblare si prezentare Atomizor Maruyama MD 181 DX
10 Produse
No reviews

Atomizor Maruyama MD 181 DX - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.