Grebla frunze Wolf-Garten plastic/... 1

Grebla frunze Wolf-Garten plastic/ latime de lucru 42cm/ cu coada

Wolf-Garten

ROD-468052

grebla frunze Wolf-Garten cu o latime de lucru de 42cm si un maner robust din lemn cu o lungime de 140cm este ajutorul dumneavoastră perfect în grădină, dacă vine vorba de curățarea frunzelor. Mai mult de atât, acest mâner poate fi atașat la orice unealtă din gama Wolf-Garten Multi-star.
Unelte mici
71AAA033650+71AED007650
- 119,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

29.81 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Grebla frunze Wolf-Garten plastic/ latime de lucru 42cm/ cu coada - Caracteristici

 
Grebla de frunze Wolf-Garten UI-MZM140 robusta din plastic este ideala pentru curatarea gazonului, a paturilor sau a gropilor cu pietris, precum si pentru imprastierea uniforma a turbei sau a gazonului nou. Cu o latime de lucru de 42 cm, unealta este atat manevrabila, cat si eficienta. Sistemul multi-star este impresionant pentru aproape toate lucrarile de curatare din gradina, Manerul robust din lemn poate fi atasat cu un singur clic la grebla. Acest maner de inalta calitate, fabricat din lemn de frasin este compatibil cu toate accesoriile multi-star cu lungimea sa de 140 cm si se caracterizeaza printr-o stabilitate ridicata. Finisajul natural pe baza de apa, cu pori deschisi, absoarbe transpiratia si asigura astfel intotdeauna o aderenta optima. In plus, zona de prindere este talonata pentru o manevrare confortabila si sigura. Fie ca este vorba de lucrari de afanare a solului sau de curatare a terasei - acest maner poate fi utilizat in mod multifunctional.
5 Produse
No reviews

Grebla frunze Wolf-Garten plastic/ latime de lucru 42cm/ cu coada - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.