Furaje pui de curca

Furaje pui de curca - preturi incepand de la 43,00 lei

Furaje pentru puii de curc─â - Avantaje pentru dezvoltarea adecvat─â a p─âs─ârilor din ferm─â

Puii de curc─â proasp─ât ie╚Öi╚Ťi din ou sunt slab dezvolta╚Ťi, a╚Öa c─â au nevoie de o alimenta╚Ťie echilibrat─â ╚Öi s─ân─âtoas─â. Pentru a nu se ├«mboln─âvi ╚Öi a reu╚Öi s─â se ├«ngra╚Öe ╚Öi s─â genereze profit proprietarului, puii de curc─â trebuie hr─âni╚Ťi cu furaje de calitate, s─â aib─â ad─âpost curat ╚Öi dezinfectat ╚Öi mult─â c─âldur─â. ├Än magazinul Rodnic.eu exist─â o ofert─â bogat─â de concentrate, furaje pentru pui sau g─âini ou─âtoare, furaje pentru porci sau chiar mixuri de furaje potrivite pentru diferite etape de v├órst─â. Produsele destinate puilor de curc─â sunt fabricate din materii prime de calitate, dup─â re╚Ťete specifice, care con╚Ťin minerale, vitamine ╚Öi aminoacizi la nivel optim. Carnea ob╚Ťinut─â va avea acel gust ╚Öi savoare ├«nt├ólnite la p─âs─ârile crescute ├«n gospod─âria de la ╚Ťar─â a bunicilor.

Furaje pentru puii de curc─â - Pachete cu greutate diferit─â, la pre╚Ťuri accesibile

├Än magazinul nostru vei g─âsi furaje pentru pui de curc─â ├«n saci cu greutate de 10, 20, 30, 40, 50 Kg, potrivi╚Ťi etapei de cre╚Ötere a p─âs─ârilor. Produsele nu au stimulatori de cre╚Ötere, nici proteine de origine animal─â ╚Öi sunt fabricate din materii prime de cea mai bun─â calitate, care s─â asigure o dezvoltare optim─â a puilor (cereale, srot de soia, srot floarea soarelui, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare, sulfat de sodiu, vitamine, minerale, ulei vegetal brut, aminoacizi, enzime, coccidiostatic). Se administreaz─â la discre╚Ťie, al─âturi de ap─â. Dac─â vrei s─â ai curcani bine dezvolta╚Ťi ╚Öi s─â dai o ╚Öans─â de via╚Ť─â puilor ├«ntr-un num─âr c├ót mai mare, alege din magazinul nostru furaje de calitate, echilibrate, cu multe cereale ├«n componen╚Ť─â.

Mai multe detalii

Furaje pui de curca - Preturi de producator

Afiseaza modulele
Pret
lei lei
Brand
more... less
Filtreaza produse
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizeaz─â cookies pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa. Navig├ónd ├«n continuare, v─â exprima╚Ťi acordul pentru folosirea acestora.