Furaje pui de curca

Furaje pui de curca - preturi incepand de la 43,00 lei

Furaje pentru puii de curcă - Avantaje pentru dezvoltarea adecvată a păsărilor din fermă

Puii de curcă proaspăt ieșiți din ou sunt slab dezvoltați, așa că au nevoie de o alimentație echilibrată și sănătoasă. Pentru a nu se îmbolnăvi și a reuși să se îngrașe și să genereze profit proprietarului, puii de curcă trebuie hrăniți cu furaje de calitate, să aibă adăpost curat și dezinfectat și multă căldură. În magazinul Rodnic.eu există o ofertă bogată de concentrate, furaje pentru pui sau găini ouătoare, furaje pentru porci sau chiar mixuri de furaje potrivite pentru diferite etape de vârstă. Produsele destinate puilor de curcă sunt fabricate din materii prime de calitate, după rețete specifice, care conțin minerale, vitamine și aminoacizi la nivel optim. Carnea obținută va avea acel gust și savoare întâlnite la păsările crescute în gospodăria de la țară a bunicilor.

Furaje pentru puii de curcă - Pachete cu greutate diferită, la prețuri accesibile

În magazinul nostru vei găsi furaje pentru pui de curcă în saci cu greutate de 10, 20, 30, 40, 50 Kg, potriviți etapei de creștere a păsărilor. Produsele nu au stimulatori de creștere, nici proteine de origine animală și sunt fabricate din materii prime de cea mai bună calitate, care să asigure o dezvoltare optimă a puilor (cereale, srot de soia, srot floarea soarelui, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, sare, sulfat de sodiu, vitamine, minerale, ulei vegetal brut, aminoacizi, enzime, coccidiostatic). Se administrează la discreție, alături de apă. Dacă vrei să ai curcani bine dezvoltați și să dai o șansă de viață puilor într-un număr cât mai mare, alege din magazinul nostru furaje de calitate, echilibrate, cu multe cereale în componență.

Mai multe detalii

Furaje pui de curca - Preturi de producator

Afiseaza modulele
Pret
lei lei
Brand
more... less
Filtreaza produse
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.