La Rodnic găsești produse pentru grădină 100% naturale de la Norofert

Noi, echipa Rodnic, continuăm să ne dezvoltăm oferta pentru voi! Avem de acum, în magazinele fizice și online, o linie de produse pentru grădini de suprafață mică. Noua gamă vine de la Norofert, cel mai important producător de inputuri ecologice din România.

Citeste mai mult

La Rodnic găsești furaje pentru animale, de la mic la mare

Alimentația animalelor este printre cele mai importante aspecte dintr-o gospodărie. De multe ori, un furaj de slabă calitate sau nepotrivit pentru vârsta și nevoile puilor, poate duce la probleme de sănătate, greutate scăzută sau acumulare exagerată de grăsime. 

Citeste mai mult

Puii Hubbard de la Rodnic

Puii Hubbard sunt o rasă mixtă care fac ouă, dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard ajung la maturitate să producă u o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

Citeste mai mult

Pui de o zi, furaje și aditivi Rodnic

Rodnic a luat naștere din dorința de a furniza gospodarilor harnici pui de o zi sănătoși și vaccinați conform celor mai înalte standarde, furaje cu o digestibilitate ridicată și aditivi cu nutrienți și minerale care facilitează o dezvoltare armonioasă. 

Citeste mai mult

Rodnic, producătorul de pui de o zi

Rodnic e despre oameni care iubesc oamenii, de aceea, când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. Părinții puilor noștri sunt crescuți în propria fermă de pui, în cele mai bune condiții, astfel ne asigurăm că puii, imediat după eclozare, ajung din incubație direct la cea mai apropiată locație Rodnic de tine, în urma procesului complet de vaccinare și verificare.

Citeste mai mult

Rodnic, prietenul gospodăriei tale

Brandul Rodnic a luat naștere din dorința de a furniza micilor gospodari pui sănătoși pentru propria gospodărie.

Citeste mai mult
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.