Creșterea puilor de găină în sistem gospodăresc - cum le asiguri puilor de găină o dezvoltare corectă și armonioasă

Tot mai mulți proprietari decid să achiziționeze pui de găină de o zi, pe care să-i crească în curte, respectând cu strictețe toate elementele care să favorizeze o dezvoltare a păsărilor în cele mai bune condiții.

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

Tratamentul pomilor iarna - Menținerea unei stări fitosanitare bune pentru plantele lemnoase

Pomii fructiferi sunt culturi de lungă durată, iar acest lucru presupune clar o întreținere permanentă, în așa fel încât pomicultorul să se bucure de roade bogate de la an la an. 

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

Îngrijirea gazonului toamna și iarna – reguli și sfaturi de îngrijire pentru un gazon sănătos de care să te bucuri chiar și în anotimpurile reci

Un gazon bine întreținut contribuie la întregul aspect al unei curți. Primăvara și vara, acesta poate fi locul ideal pentru un picnic în familie sau pentru montarea unei piscine pentru copii. 

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

Furajele - Nutrienți adecvați pentru animale crescute natural

Creșterea animalelor reprezintă o parte importantă a agriculturii, care presupune din start o responsabilitate imensă din partea fermierilor și o grijă permanentă față de sănătatea și dezvoltarea lor.

Citeste mai mult
Furaje
Rodnic

Motocoasa - Ce este aceasta, de ce este utilă și cum se întreține utilajul?

Atunci când locuiești la curte, îngrijirea spațiilor din jurul casei tale reprezintă o problemă căreia trebuie să îi acorzi atenție în mod frecvent.

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

Rodnic distribuie utilaje hobby și semi profesionale marca AL-KO

Rodnic, magazinul preferat al gospodarilor, a încheiat un parteneriat cu AL-KO, producător recunoscut la nivel internațional pentru calitatea echipamentelor sale. În urma parteneriatului, Rodnic comercializează utilaje și mașinării de grădinărit AL-KO în rețeaua sa de magazine.

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

Cum să crești pui sănătoși și rodnici

Dacă vrei pui sănătoși și rodnici trebuie să iei măsurile necesare chiar dinainte ca ei să ajungă la tine în gospodărie. 

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

La Rodnic găsești produse pentru grădină 100% naturale de la Norofert

Noi, echipa Rodnic, continuăm să ne dezvoltăm oferta pentru voi! Avem de acum, în magazinele fizice și online, o linie de produse pentru grădini de suprafață mică. Noua gamă vine de la Norofert, cel mai important producător de inputuri ecologice din România.

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic

La Rodnic găsești furaje pentru animale, de la mic la mare

Alimentația animalelor este printre cele mai importante aspecte dintr-o gospodărie. De multe ori, un furaj de slabă calitate sau nepotrivit pentru vârsta și nevoile puilor, poate duce la probleme de sănătate, greutate scăzută sau acumulare exagerată de grăsime. 

Citeste mai mult
Furaje
Rodnic

Puii Hubbard de la Rodnic

Puii Hubbard sunt o rasă mixtă care fac ouă, dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard ajung la maturitate să producă u o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

Citeste mai mult
Noutati
Rodnic
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.