Despre noi, oamenii de la Rodnic

Suntem aici special pentru cei harnici

Brandul Rodnic a luat naștere din dorința de a furniza micilor gospodari pui sănătoși pentru propria gospodărie. 

Rodnic, totuși, nu înseamnă doar pui de o zi și furaje și nutrienți pentru păsări. Rodnic este o întreagă experiență pentru gospodarul harnic. De la semințe și îngrășăminte, unelte pentru grădină, până la mâncare și accesorii pentru câini și pisici. Noi avem grijă ca tu să ai în curte tot ce ai nevoie.

În spatele brandului Rodnic sunt oameni care iubesc oamenii.

“Pentru mine calitatea muncii, bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea. Iată de ce  mânat de aceste valori, din dorința de a satisface nevoia de calitate, a apărut Rodnic.”

Noi vorbim direct și sincer, le dăm sfaturi micilor gospodari și venim în sprijinul lor nu doar cu pui de o zi și furaje, ci cu o întreagă experiență rodnică.

Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Furaje si Aditivi

certificate 100% natural

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Descoperă

Furaje pentru animale de la mic la mare

Vitaminele și mineralele sunt esențiale în dezvoltarea armonioasă a viețuitoarelor din gospodăria ta.

Alimentația este extrem de importantă pentru a se putea dezvolta armonios, iar furajele Rodnic sunt exact ce le trebuie.

La începutul vieții, animalele din curte au nevoie de un furaj special care să le ajute să crească repede și sănătos. Odată depășită perioada critică este necesară o schimbare în regimul alimentar, trecerea de la un furaj starter la un furaj de creștere, pentru a facilita o dezvoltare în masa musculară și grăsime. La maturitate, furajele specifice acestei perioade de viață ajută viețuitoarele să își reducă din dorința de a mânca exagerat și astfel împiedică depunerea excesivă de grăsime. 

Furajele Rodnic sunt compuse din ingrediente atent verificate și au o digestibilitate ridicată. Grâul și porumbul folosite în rețetele noastre sunt la fel de calitative ca cele folosite pentru alimentația omului.

Dacă ar putea vorbi, ți-ar mulțumi!

Descoperă

Aditivi pentru animale de la mic la mare

Aditivii Rodnic sunt nutrienți și minerale de pus în apă care ajută la o creștere sănătoasă și fără probleme.

Aditivii îmbunătățesc performanțele de creștere ale viețuitoarelor, îmbunătățesc digestia, scad rata mortalității deoarece au un rol important în dezvoltarea imunității, și au proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare.

Ai grijă de sănătatea animalelor, și ele o să aibă grijă de sănătatea ta!

O gospodărie cu animale sănătoase înseamnă o familie fericită.

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.