Intensa 100 ml 1
Intensa 2
Intensa 100 ml 3
Intensa 100 ml 1
Intensa 2
Intensa 100 ml 3

Intensa 100 ml

ROD-3014

Intensa a fost conceput pentru stimularea și maturarea precoce a sistemului imun și a tractului gastrointestinal la animalele tinere. Această caracteristică este foarte importantă pentru alimentația animalelor tinere, precum pui și purcei. Consumul lui va permite un start bun și o dezvoltare optimă.

Aditivi
Aditivi
- 10,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Intensa 100 ml - Caracteristici

 
Intensa a fost conceput pentru stimularea si maturarea precoce a sistemului imun si a tractului gastrointestinal la animalele tinere.Aceasta caracteristica este foarte importanta pentru alimentatia animalelor tinere, precum pui si purcei. Consumul lui va permite un start bun si o dezvoltare optima.Compozitie-Dipeptide si tripeptide care contin lanturi de aminoacizi esentiali;- Aminoacizi in forma libera 100% digestibiliDozare:-1-2,5 ml Intensa la 1 litru apa de baut timp de 5-7 zile, cu repetare dupa 3-4 saptamani;Apa medicamentata trebuie sa fie unica sursa de apa de baut pe timpul tratamentului .PrecautiiDoar pentru uz veterinar.Solutia diluata trebuie protejata de actiunea directa a razelor soarelui si utilizata cat mai repede posibil.Specii tinta: pui si purceiAmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

955 Produse
No reviews

Intensa 100 ml - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

̉̉
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.