Intensa 100 ml 1
Intensa 2
Intensa 100 ml 1
Intensa 2

Intensa 100 ml

ROD-3014

Intensa a fost conceput pentru stimularea și maturarea precoce a sistemului imun și a tractului gastrointestinal la animalele tinere. Această caracteristică este foarte importantă pentru alimentația animalelor tinere, precum pui și purcei. Consumul lui va permite un start bun și o dezvoltare optimă.
Aditivi
Aditivi
- 8,00 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Miercuri, 30 Noiembrie

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Intensa 100 ml - Caracteristici

 
Intensa a fost conceput pentru stimularea și maturarea precoce a sistemului imun și a tractului gastrointestinal la animalele tinere.Această caracteristică este foarte importantă pentru alimentația animalelor tinere, precum pui și purcei. Consumul lui va permite un start bun și o dezvoltare optimă.Compoziție-Dipeptide și tripeptide care conțin lanțuri de aminoacizi esențiali;- Aminoacizi în forma liberă 100% digestibiliDozare:-1-2,5 ml Intensa la 1 litru  apă de băut  timp de 5-7 zile, cu repetare după 3-4 săptămâni;Apa medicamentată trebuie să fie unica sursă de apă de băut pe timpul tratamentului .PrecauțiiDoar pentru uz veterinar.Soluția diluată trebuie protejată de acțiunea directă a razelor soarelui și utilizată cât mai repede posibil.Specii țintă: pui și purceiAmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
994 Produse
No reviews
Categorii asociate:

Intensa 100 ml - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

̉̉
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.