Vital  AD3E+C 100 ml 1
Vital  AD3E+C 2
Vital  AD3E+C 100 ml 1
Vital  AD3E+C 2

Vital AD3E+C 100 ml

ROD-3016

Vital AD3E este un supliment nutritiv cu vitamine conceput pentru menținerea sănătății animalelor și a performanțelor productive la păsări și porci, în timpul diferitelor condiții de stres (transport, vaccinări, boli și convalescență). Acest supliment protejează și regenerează pielea, are efecte pozitive asupra calitatății cojii ouălor și a rezistenței oaselor.
Aditivi
Aditivi
- 10,00 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Joi, 1 Decembrie

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Vital AD3E+C 100 ml - Caracteristici

 
Vital  AD3E  este un supliment nutritiv cu vitamine conceput pentru  menținerea sănătății animalelor și a performanțelor productive  la păsări și porci, în timpul diferitelor condiții de stres (transport, vaccinări, boli și convalescență).Vitamina A protejează și regenerează pielea. Vitamina D3 intervine în metabolismul calciului, având efecte pozitive asupra calitatății cojii ouălor și a rezistenței oaselor. Vitamina E are efect antioxidant.Compoziție per mlVitamin A                          5 000 UIVitamin D3                         1 600 UIVitamin E                               50 mgVitamin C                               10 mgButylated hydroxyanisole     0,24mg(BHA) Propyl gallate            0,24mgDozare:  • 2 ml Vital AD3E la 1 litru  apă de băut:preventiv : timp de 5-7 zile, cu repetare după 3-4 săptămâni;curativ: timp de 7-10 zile imediat ce apar probleme de sănatate (in primele 3 zile se pot folosi 4 ml la 1 litru de apă).Apa medicamentată trebuie să fie unica sursă de apă de băut pe toată durata tratamentului.Agitați flaconul inainte de utilizare.Specii țintă:-păsări,-porciPrecauțiiDoar pentru uz veterinar.Soluția diluată trebuie protejată de acțiunea directă a razelor soarelui, preparată în cantități, pentru a fi utilizată cât mai repede posibil.AmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.Închideți recipientul după utilizare.995 Produse
No reviews
Categorii asociate:

Vital AD3E+C 100 ml - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

̉̉
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.