Vital  AD3E+C 100 ml 1
Vital  AD3E+C 2
Vital  AD3E+C 100 ml 3
Vital  AD3E+C 100 ml 1
Vital  AD3E+C 2
Vital  AD3E+C 100 ml 3

Vital AD3E+C 100 ml

ROD-3016

Vital AD3E este un supliment nutritiv cu vitamine conceput pentru menținerea sănătății animalelor și a performanțelor productive la păsări și porci, în timpul diferitelor condiții de stres (transport, vaccinări, boli și convalescență). Acest supliment protejează și regenerează pielea, are efecte pozitive asupra calitatății cojii ouălor și a rezistenței oaselor.
Aditivi
Aditivi
- 12,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Vital AD3E+C 100 ml - Caracteristici

 
Vital AD3E este un supliment nutritiv cu vitamine conceput pentru mentinerea sanatatii animalelor si a performantelor productive la pasari si porci, in timpul diferitelor conditii de stres (transport, vaccinari, boli si convalescenta).Vitamina A protejeaza si regenereaza pielea. Vitamina D3 intervine in metabolismul calciului, avand efecte pozitive asupra calitatatii cojii oualor si a rezistentei oaselor. Vitamina E are efect antioxidant.Compozitie per mlVitamin A 5 000 UIVitamin D3 1 600 UIVitamin E 50 mgVitamin C 10 mgButylated hydroxyanisole 0,24mg(BHA) Propyl gallate 0,24mgDozare:  • 2 ml Vital AD3E la 1 litru apa de baut:preventiv : timp de 5-7 zile, cu repetare dupa 3-4 saptamani;curativ: timp de 7-10 zile imediat ce apar probleme de sanatate (in primele 3 zile se pot folosi 4 ml la 1 litru de apa).Apa medicamentata trebuie sa fie unica sursa de apa de baut pe toata durata tratamentului.Agitati flaconul inainte de utilizare.Specii tinta:-pasari,-porciPrecautiiDoar pentru uz veterinar.Solutia diluata trebuie protejata de actiunea directa a razelor soarelui, preparata in cantitati, pentru a fi utilizata cat mai repede posibil.AmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.Inchideti recipientul dupa utilizare.962 Produse
No reviews

Vital AD3E+C 100 ml - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

̉̉
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.