Pui de o zi de la Rodnic

Rodnic e despre oameni care iubesc oamenii, de aceea, când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. Părinții puilor noștri sunt crescuți în propria fermă, în cele mai bune condiții, iar în momentul în care se eclozează, puii de o zi sunt vaccinați și din incubație ajung direct la beneficiari.

Pui de o zi de vanzare

Pui de o zi de vanzare

  • Peste 20 ani experiență în producția de pui de o zi

  • Pui de o zi de rasă mixtă Hubbard și pui de carne Ross

  • Toți puii sunt vaccinați imediat după ecloziune

  • Capacitate de producție de 11.000.000 pui de o zi  / anual

  • Părinții reproducători sunt crescuți în fermele proprii

Comandă telefonic 

Program: Marți-Vineri: 08:00 - 17:00
Sâmbătă - Duminică: 08:00 - 12:00

Sau

Distribuitori de pui de o zi

Puii de o zi de la Rodnic provin din părinți crescuți în fermele proprii de reproducție, în cele mai bune condiții. Astfel, suntem siguri că puii de găină  pe care noi îi livrăm sunt sănătoși și vaccinați conform standardelor.

Îți livrăm puii din incubație direct la tine în proximitate. La noi totul este foarte bine pus la punct. Tu dai comanda, noi te anunțăm din timp când ajunge transportul cu puii și tu vii în cel mai apropiat magazin Rodnic și îi iei acasă. Astfel, te bucuri de pui sănătoși și proaspeți, vaccinați conform rigorilor internaționale.

Pui de o zi vaccinați

Sănătatea puilor de o zi este extrem de importantă pentru noi, de aceea suntem foarte atenți la genetica lor și îi vaccinăm după cele mai înalte standarde, ca să ne asigurăm că îți livrăm pui vrednici și rodnici.

Vreau o ofertă pentru pui de o zi

Selectează data la care dorești să primești puii.

Bifati furajele care va intereseaza

* la peste 10.000 de pui comandați, asigurăm transportul

Categorii pui de o zi

La Rodnic creștem 2 rase de reproducători pentru puii de o zi: 

Pui Hubbard - Aceștia sunt o rasă mixtă, pe care am adus-o direct din Franta de la cel mai mare producător de pui colorați. Aceștia sunt recunoscuți pentru producția crescută de ouă, dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard au o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

Pui Ross - Această rasă crește rapid în greutate și are o rată de supraviețuire ridicată. Sunt ușor de întreținut și cresc robuști și uniformi. Puii Ross au o adaptabilitate care le permite să fie crescuți în aproape orice condiții. Deși rasa este crescută în special pentru carne, dacă puii sunt hrăniți corespunzător și echilibrat, puicuțele pot produce și ouă. 

Pui de o zi - Pui Hubbard Tricolor - Rodnic.eu
Pui Hubbard - Tricolor
Pui de o zi - Pui Hubbard RedBro - Rodnic.eu
Pui Hubbard - RedBro
Pui de o zi - Pui Hubbard Porumbac - Rodnic.eu
Pui Hubbard - Porumbac
Pui de o zi - Pui Hubbard Gat Gol Rosu - Rodnic.eu
Pui Hubbard - Gât Gol Roșu
Pui de o zi - Pui Hubbard Gat Gol Negru - Rodnic.eu
Pui Hubbard - Gât Gol Negru
Pui de o zi - Pui de carne Ross - Rodnic.eu
Pui Ross (de carne)

Rodnic - Ofertă pui de o zi

Cum să crești pui sănătoși și rodnici

Dacă vrei pui sănătoși și rodnici, trebuie să iei măsurile necesare chiar dinainte ca ei să ajungă la tine în gospodăriile. Inginerii Rodnic îți oferă toate sfaturile necesare pentru a crește pui sănătoși de care să te bucuri împreună cu familia ta. Pentru noi, calitatea puilor este cea mai importantă, de aceea îți livrăm pui sănătoși și vaccinați conform celor mai înalte standarde.

Acum îți vom prezenta succint, câteva sfaturi pentru o creștere
optimă și armonioasă a puilor de o zi

Înainte ca puii să ajungă în gospodărie trebuie să le dezinfectezi adăpostul pentru că ei încă nu au o imunitate dezvoltată așa cum au păsările adulte.

• Tot înainte de a ajunge puii trebuie să te asiguri că ai hrana potrivită pentru fiecare etapă din viața lor. Un furaj de calitate îi va ajuta să se dezvolte armonios și să fie robuști și sănătoși. 

• Puilor de o zi, pentru început, trebuie să le asiguri un spațiu separat unde să crească. Adăpostul lor trebuie să fie curat și fără curenți de aer. Aceștia nu trebuie să stea la un loc cu alte păsări. 

• În primele 14 zile puii de găină trebuie hrăniți exclusiv cu un furaj Starter, iar apa lor trebuie să conțină acidifianți și vitamine.

• În primele 14 zile trebuie să le asiguri minim 29-30 grade, cu ajutorul unei lămpi cu infraroșu.

• În primele 2 săptămâni trebuie să le oferi puilor 23 de ore de lumină pe zi. Ulterior, trebuie să reduci treptat acest timp până când la vârsta de 21 de zile aceștia să nu mai primească deloc lumină noaptea. 

• După ce le apare penajul puii își pot regla singuri temperatura corpului și astfel pot face față schimbărilor de temperatură specifice sezonului de primăvară. Astfel, în acest stadiu puii de găină pot fi ținuți afară în timpul zilei. 

• Apa puilor trebuie să fie în permanență curată, iar din 3 în 3 săptămâni recomandăm să le faci și o vitaminizare în apa de băut.

• În perioada călduroasă se pot dezvolta foarte ușor bacterii în apă din cauza temperaturilor mari. Astfel, îți recomandăm să tratezi apa puilor cu acidifiant pentru a elimina acest risc. 

Furaje pentru Pui
Produse complementare
Articole care te-ar putea interesa
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.