La Rodnic găsești furaje pentru animale, de la mic la mare

Cât de mult contează alimentația?

Alimentația animalelor este printre cele mai importante aspecte dintr-o gospodărie. De multe ori, un furaj de slabă calitate sau nepotrivit pentru vârsta și nevoile puilor, poate duce la probleme de sănătate, greutate scăzută sau acumulare exagerată de grăsime. Din fericire, există parteneri în piață care pe lângă furaje de calitate oferă și sfaturi practice pentru gospodari, așa cum este echipa Rodnic.

Este de asemenea foarte important ca furajele să fie date în funcție de vârsta și nevoile puilor. Începem cu furajul Starter, care este necesar în perioada critică de început. După aceea, este necesară trecerea la un furaj de creștere, care este ideal pentru dezvoltarea masei musculare și a grăsimii, într-un mod echilibrat. La maturitate, recomandăm furajele de finisare, care reduc dorința de a mânca exagerat și împiedică astfel depunerea excesivă de grăsime.

Care sunt elementele care fac un furaj de calitate?

Este important ca furajele pe care le dăm animalelor din gospodăria noastră să conțină vitaminele și mineralele esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Asta ne asigură o gospodărie numeroasă și sănătoasă și ne ajută să evităm pierderile, care inevitabil duc la costuri neprevăzute.

Furajele de la Rodnic sunt printre cele mai bune, iar pentru a putea păstra calitatea, ajustăm constant prețul acestora în funcție de creșterile din piață. Datorită ingredientelor atent verificate, acestea asigură o digestibilitate ridicată și aportul optim de vitamine și minerale pentru animale. Mai mult, grâul și porumbul folosite în rețetele lor sunt la fel de calitative ca cele folosite în alimentația omului.

Cum să îți protejezi animalele din gospodărie?

Animalele din gospodărie trebuie protejate de factorii externi dăunători. Pe lângă alimentația cu furaje de calitate și o hidratare adecvată, acestea au nevoie și de aditivi care să le sporească performanțele de creștere și să le susțină imunitatea. Aditivii de la Rodnic sunt nutrienți și minerale care se pun în apă, pentru a contribui la o creștere sănătoasă și fără probleme.

 Pe lângă performanțele de creștere ale viețuitoarelor, aditivii îmbunătățesc digestia, scad rata mortalității și au un rol important în dezvoltarea imunității, cu proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare.

Aditivii Rodnic sunt ușor de folosit căci se adaugă direct în apa de băut a animalelor, care trebuie să fie mereu proaspătă.

Simplu și rapid, pentru o creștere fără probleme!

Beneficiile aditivilor Rodnic:

·         Îmbunătățesc performanțele de creștere;

·         Au proprietăți antimicrobiene;

·         Îmbunătățesc digestia;

·         Au un rol important în dezvoltarea imunității;

·         Au proprietăți antiinflamatorii;

·         Scad rata mortalității.

Atât în magazinele Rodnic, cât și pe site, găsești furaje pentru pui, curci, porci și găini ouătoare, dar și hrană pentru alte animale din gospodărie, cum ar fi câini, pisici, iepuri, ș.a. În plus, beneficiezi de oferte periodice, ce cuprind diferite avantaje, care să reprezinte un beneficiu real atât pentru tine, cât și pentru animăluțele tale. 

Te așteptăm cu drag! Adresele magazinelor le găsești chiar aici!

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.