Rodnic distribuie utilaje hobby și semi profesionale marca AL-KO
furaje pentru animale, furaje rodnic

Rodnic distribuie utilaje hobby,
și semi profesionale marca AL-KO

Rodnic, magazinul preferat al gospodarilor, a încheiat un parteneriat cu AL-KO, producător recunoscut la nivel internațional pentru calitatea echipamentelor sale. În urma parteneriatului, Rodnic comercializează utilaje și mașinării de grădinărit AL-KO în rețeaua sa de magazine.

Obiectivul Rodnic este să facă munca gospodarilor mai ușoară prin servicii de calitate și parteneriate care extind gama de produse, astfel încât să răspundă tuturor nevoilor pe care le au clienții săi. Asta înseamnă că, pe lângă puii de o zi și tot ceea ce ține de creșterea lor sănătoasă, Rodnic asigură și alte produse necesare oricărei gospodării. 

În magazinul Rodnic se pot găsi, printre altele: furaje pentru animale, aditivi naturali, petshop, scule electrice, și zona care reunește tot ceea ce este necesar pentru grădinărit.

Conform obiectivului, compania Rodnic a încheiat un parteneriat cu AL-KO, un brand recunoscut pentru produsele sale de calitate Germană. Distribuitorul național, compania Bronto din Cluj, societate cu capital integral românesc, importă printre altele și brandurile AL-KO și Solo by AL-KO, dar au și propria gamă de produse. Astfel, în magazinul online, dar și în rețeaua de magazine fizice Rodnic, sunt disponibile o serie de utilaje de grădinărit AL-KO și câteva de la marca proprie, Bronto. Printre produsele AL-KO amintim gama de unelte și mașinării electrice, cu fir sau acumulatori, cum ar fi: drujbe, mașini de tuns gazonul, trimmere și faorfeci electrici sau motocoase. Mai mult, produsele din gama EasyFlex au acumulatori compatibili și cu utilajele Bosch.

Pe lângă faptul că sunt gândite pentru manevrare ușoară și compuse din materiale de calitate, utilajele electrice AL-KO sunt prietenoase atât cu mediul cât și cu buzunarul tău, având un consum mic și timpi de încărcare optimizați. Produsele se adresează celor care vor să aibă o grădină îngrijită mereu. 

AL-KO este o companie de renume, care a produs prima mașină de tuns iarba în 1966, iar de atunci au devenit lideri de piață în segmentul utilajelor de grădinărit. Fiind o companie care se menține în top de atâția ani, ei au mizat mereu pe creativitate și inovație în ceea ce privește produsele lor. Mai mult, marea majoritate a produselor AL-KO sunt produse în propriile fabrici din Europa și Asia, păstrând controlul asupra calității produselor și a flexibilității companiei.

Pentru lista completă de produse AL-KO disponibile, dar și pentru alte produse pentru grădină și animalele din gospodărie, vizitați în continuare site-ul Rodnic.

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.