Cum să crești pui sănătoși și rodnici
furaje pentru animale, furaje rodnic

Cum să crești pui sănătoși și rodnici

Dacă vrei pui sănătoși și rodnici trebuie să iei măsurile necesare chiar dinainte ca ei să ajungă la tine în gospodărie. Inginerii Rodnic îți oferă toate sfaturile necesare pentru a crește pui sănătoși de care să te bucuri împreună cu familia ta. Pentru noi, calitatea puilor este cea mai importantă, de aceea îți livrăm pui sănătoși și vaccinați conform celor mai înalte standarde. Dacă vrei ca puii să crească mari și să se dezvolte frumos atunci trebuie să ții cont de sfaturile de mai jos.

Sfaturi de creștere pentru puii de o zi

• Înainte ca puii să ajungă în gospodărie trebuie să le dezinfectezi adăpostul pentru că ei încă nu au o imunitate dezvoltată așa cum au păsările adulte.

• Tot înainte de a ajunge puii trebuie să te asiguri că ai hrana potrivită pentru fiecare etapă din viața lor. Un furaj de calitate îi va ajuta să se dezvolte armonios și să fie robuști și sănătoși. 

• Puilor de o zi, pentru început, trebuie să le asiguri un spațiu separat unde să crească. Adăpostul lor trebuie să fie curat și fără curenți de aer. Aceștia nu trebuie să stea la un loc cu alte păsări. 

• În primele 14 zile puii de găină trebuie hrăniți exclusiv cu un furaj Starter, iar apa lor trebuie să conțină acidifianți și vitamine.

• În primele 14 zile trebuie să le asiguri minim 29-30 grade, cu ajutorul unei lămpi cu infraroșu.

• În primele 2 săptămâni trebuie să le oferi puilor 23 de ore de lumină pe zi. Ulterior, trebuie să reduci treptat acest timp până când la vârsta de 21 de zile aceștia să nu mai primească deloc lumină noaptea. 

• După ce le apare penajul puii își pot regla singuri temperatura corpului și astfel pot face față schimbărilor de temperatură specifice sezonului de primăvară. Astfel, în acest stadiu puii de găină pot fi ținuți afară în timpul zilei. 

• Apa puilor trebuie să fie în permanență curată, iar din 3 în 3 săptămâni recomandăm să le faci și o vitaminizare în apa de băut.

• În perioada călduroasă se pot dezvolta foarte ușor bacterii în apă din cauza temperaturilor mari. Astfel, îți recomandăm să tratezi apa puilor cu acidifiant pentru a elimina acest risc. 

Cum poți achiziționa pui de o zi?

1. Completezi numărul de telefon chiar aici și consultantul Rodnic te va suna și îți va spune exact ce rasă de pui se potrivește cerințelor tale.

sau

2. Cauți cea mai apropiată locație Rodnic de tine.

3. Vii în magazin ca să plasezi comanda și să achiți avansul.

4. Vii să ridici comanda și te bucuri de pui sănătoși și vaccinați conform celor mai înalte standarde.

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.