La Rodnic găsești produse pentru grădină 100% naturale de la Norofert
furaje pentru animale, furaje rodnic

La Rodnic găsești produse pentru grădină,
100% naturale de la Norofert

Noi, echipa Rodnic, continuăm să ne dezvoltăm oferta pentru voi! Avem de acum, în magazinele fizice și online, o linie de produse pentru grădini de suprafață mică. Noua gamă vine de la Norofert, cel mai important producător de inputuri ecologice din România.

Căutăm să lucrăm cu afaceri românești care fac treabă bună, iar pe lângă faptul că sunt fabricate în România, toate produsele Norofert folosesc 100% ingrediente naturale. În prezent, în magazinele Rodnic veți găsi gama Norofert Fito, care cuprinde îngrășăminte și produse fitosanitare pentru grădinărit și fermieri mici. Este prima linie de produse Norofert disponibilă pentru achiziționare de către publicul larg.

Gama are la bază 8 produse, care includ: îngrășăminte organice, insecticide și fungicide. Este indicat ca acestea să fie folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora. Produsele pot fi folosite pentru suprafețe mici, până la 1 hectar, și funcționează pentru toate tipurile de legume, fructe și flori. 

Produsele de calitate sunt deja disponibile în magazinele Rodnic fizice sau online și sunt ideale pentru cei care grădinăritul este la nivel mic și mai mult o activitate de relaxare. 

Obiectivul Rodnic este să facă munca gospodarilor mai ușoară prin servicii de calitate și parteneriate cu companii românești. Astfel, Rodnic extinde gama de produse încât să răspundă tuturor nevoilor pe care le au clienții săi. Asta înseamnă că, pe lângă puii de o zi și tot ceea ce ține de creșterea lor sănătoasă, Rodnic asigură și alte produse necesare oricărei gospodării.

Prezentă pe piață încă din 2000, compania Norofert a importat inputuri agricole de înaltă calitate până în 2015. Acum 7 ani, compania a renunțat complet la importul lor și a început propria linie de producție a îngrășămintelor organice.

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.