Returnarea produselor se face pana in 14 zile de la receptia comenzii de catre client. Valoarea maxima a rambursurilor incasate de curier este 5000 ron - persoana jurdica si 10000 ron - persoana fizica (conform legii 70/2015).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora. Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014 (1)

Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. (2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la: a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii; b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare
*Prezentul formular se trimite completat doar in cazul in ca doriti returnarea produsului/produselor achizitionate

CERERE RETUR PRODUS

Catre AGRI RODNIC SRL, cu sediul in sat Gară Roșiești, judet Vaslui, strada Principalăi nr. 136, cod postal 737467, numar tel 0728 082 990, adresa e-mail comenzi@rodnic.eu.

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare.


(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre beneficiar)

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.