Pachetele sunt în general trimise într-un interval de 3-5 zile lucrătoate, de la primirea plății sau a confirmării și sunt expediate prin Cargus cu urmărire și livrare fără semnătură. Suma minimă de la care pornește costul transportului este de 17 lei. La fiecare transport cu plata ramburs se adaugă o taxă suplimentară de 5 lei, taxa pentru colectare financiară și transfer către contul colector. 

Cantitatea maximă admisă de transporatator este de 31 kg. Dacă produsele alese de dumneavoastră depășesc această cantitate, suntem nevoiți să vă pregătim un colet diferit, la care se aplică aceleași reguli privind greutatea și cu o taxă suplimentară în valoare de 17 lei. În funcție de greutatea totală a produselor, puteți avea 1 sau mai multe colete, fiecare cu taxa proprie de livrare. În această situație, colegii noștri vă vor suna pentru a confirma comanda dumneavoastră. 

Costul livrării nu include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

În cazul situațiilor excepționale, precum campanii de BlackFriday, sărbători legale, concursuri, s.a., livrarea produselor dumneavoastră poate avea o întârziere de până la 7-10 zile lucrătoare, în funcție de capacitatea de lucru și transport a agentului livrator.

Vă mulțumim!

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.