Expedieri și returnări

  1. Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin UPS cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin UPS Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră. Suma minimă de la care pornește costul transportului este de 17 lei. În funcție de greutatea coletului, aceasta poate crește exponențial. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

  1. 2. Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise într-un interval de 2-4 zile lucrătoate, de la primirea plății sau a confirmării și sunt expediate prin GLS cu urmărire și livrare fără semnătură. Suma minimă de la care pornește costul transportului este de 25 lei. Cantitatea maximă admisă de transporatator este de 31 kg. Dacă produsele alese de dumneavoastră depășesc această cantitate, suntem nevoiți să vă pregătim un colet diferit, la care se aplică aceleași reguli privind greutatea și cu o taxă suplimentară în valoare de 25 lei. În funcție de greutatea totală a produselor, puteți avea 1 sau mai multe colete, fiecare cu taxa proprie de livrare. În această situație, colegii noștri vă vor suna pentru a confirma comanda dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Vă mulțumim! 

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.