Vita bone 30 ml 1
Vita bone 2
Vita bone 30 ml 1
Vita bone 2

Vita bone 30 ml

ROD-3015

Vita Bone a fost conceput pentru controlul problemelor de natură nutrițională, manifestate prin slăbiciunea picioarelor pentru găinile ouătoare, probleme ale oaselor datorate creșterii în greutate în timp scurt și pentru reducerea “ologelii” la puii de carne, curcani și fazani.

Ajută la dezvoltarea normală a oaselor prin îmbunătățirea utilizării mineralelor de către organismul păsărilor, în special a Calciului și a Fosforului.
Aditivi
- 8,00 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Marti, 27 Septembrie

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.

Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Furaje si Aditivi

certificate 100% natural

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

 
Vita Bone a fost conceput pentru controlul problemelor de natură nutrițională, manifestate prin slăbiciunea picioarelor pentru găinile ouătoare, probleme ale oaselor datorate creșterii în greutate în timp scurt și pentru reducerea “ologelii” la puii de carne, curcani și fazani.Ajută la dezvoltarea normală a oaselor prin îmbunătățirea utilizării mineralelor de către organismul păsărilor, în special a Calciului și a Fosforului.Amestecul de vitamina D3 și a vitaminei C, favorizează utilizarea calciului și a fosforului în furaj și dezvoltarea normală a oaselor și articulațiilor. Adaosul de vitamina B6 (piridoxina) ajută la echilibrarea nivelurilor de sodiu și potasiu din organism, intră în componența globulelor roșii , este implicată în metabolismul sistemului nervos și ajută la funcționarea sistemului imunitar.Compoziție per ml:Vitamina D3.....................30 000 UIVitamina C..............................10 mgVitamina B6..............................3 mgDozare:-1 ml Vita Bone la 10 litri  apa de băut:preventiv : timp de 5 zile, în primele 10 zile de viață a păsărilor ;curativ: timp de 5 zile imediat ce apar probleme de slăbiciune osoasă.Vita Bone este util în următoarele situații: rahitism, ologeală la păsările tinere și la găinile adulte.PrecauțiiDoar pentru uz veterinarAmbalareFlacon la 30 mlDepozitareLa loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
999 Produse
No reviews
Categorii asociate:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.