Pui de o zi, furaje și aditivi Rodnic

Rodnic, ajutorul tău în gospodărie

Brandul Rodnic a luat naștere din dorința de a furniza micilor gospodari pui sănătoși pentru propria gospodărie. 

Ce sunt puii de o zi?

Puii de o zi sunt puii mici, abia ieșiți din ou. 

La Rodnic creștem 2 rase de pui de o zi: 

rasa de pui de carne, care sunt special crescuți pentru dezvoltarea mușchilor și a greutății, dar cu o capacitate mai scăzută a puicuțelor de a face ouă;

rasa mixtă, Hubbard, recunoscută pentru rezistența la boli, cu o capacitate a puicuțelor la maturitate de a produce peste 200 ouă/an, și un raport perfect între carne și grăsime. 

Când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. De aceea, puii Hubbard pe care îi producem, provin din părinți de rasă pură, crescuți în ferma proprie în cele mai bune condiții. 

Rasa Hubbard am adus-o din Franța, de la cea mai mare firmă din lume care comercializează genetică de pui colorați, Hubbard Breeders.

Descoperă cel mai vrednic pui chiar aici: https://rodnic.eu/content/14-oferta-pui-de-o-zi

Furaje și aditivi

Furajele Rodnic sunt compuse din ingrediente atent verificate și au o digestibilitate ridicată. Grâul și porumbul folosite în rețetele noastre sunt la fel de calitative ca cele folosite pentru alimentația omului. 

De asemenea, animalele din gospodărie trebuie protejate și de factorii externi dăunători. 

Pe lângă o alimentație cu furaje de calitate și o hidratare adecvată, acestea au nevoie și de suplimente sau aditivi care să le sporească performanțele de creștere și să le susțină imunitatea.

Regimul alimentar contează încă din primele clipe de viață dacă vrei să ai animale sănătoase în gospodărie. Protejează-le cu aditivii Rodnic care conțin vitaminele și mineralele necesare, și hrănește-le sănătos cu furajele și concentratele “Secretul Gospodarului”. 

Dacă ar putea vorbi, ți-ar mulțumi!

Sfaturi pentru creșterea corectă a puilor de o zi

• Înainte de sosirea puilor trebuie neapărat să dezinfectați spațiul unde aceștia vor locui. Puii de o zi sunt prea mici ca să aibă dezvoltată o imunitate așa cum au păsările adulte;

• Nu cazați puii de o zi împreună cu alte păsări;

• Asigurați puilor minim 29-30 grade, timp de 14 zile;

• Aveți grijă ca puii să aibă apă din abundență, iar aceasta să fie în permanență curată;

• Hrăniți puii în primele 14 zile cu formule starter ca să îi ajutați să aibă o dezvoltare sănătoasă și armonioasă;

• Pe lângă administrarea unui furaj de calitate puii au nevoie și de suplimente sau aditivi în regimul lor. Aditivii și suplimentele îmbunătățesc performanțele de creștere ale viețuitoarelor, îmbunătățesc digestia, scad rata mortalității deoarece au un rol important în dezvoltarea imunității, și au proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare.

O experiență RODNIC(ă)

Rodnic nu înseamnă doar pui de o zi și furaje și nutrienți pentru păsări. Rodnic este o întreagă experiență pentru gospodarul harnic. De la semințe și îngrășăminte până la unelte pentru grădină și mâncare și accesorii pentru câini și pisici. Noi avem grijă ca tu să ai în curte tot ce ai nevoie.

Pui de o zi

Furaje pentru animale

Soluții naturale pentru sănătatea animalelor

Hrănitori și adăpători pentru păsări

Mâncare pentru câini și pisici

Scule și utilaje pentru gospodărie

Semințe plante

Pomi fructiferi

O gospodărie cu animale sănătoase înseamnă o familie fericită.

Ai grijă de sănătatea animalelor, și ele o să aibă grijă de sănătatea ta!

Produse recomandate:

Alte stiri ce te-ar putea interesa:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.