Hepato Safe 100ml 1
Hepato Safe 2
Hepato Safe 100ml 1
Hepato Safe 2

Hepato Safe 100ml

ROD-3013

Hepato Safe a fost conceput pentru îmbunătățirea sănătății ficatului dupa tratamente cu antibiotice, boli, consum de furaje contaminate cu micotoxine. Administrarea lui are ca efect creșterea secreției biliare, îmbunătățește digestia grăsimilor, previne acumularea de grăsimi în ficat.

Aditivi
Aditivi
- 10,00 lei
cu TVA
Estimat de livrare: Vineri, 10 Februarie
Din cauza volumului mare de livrari din aceasta perioada, termenele de livrare pot fi intarziate cu pana la 4-5 zile lucratoare.

Sunați-ne acum 0728.082.990
Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Hepato Safe 100ml - Caracteristici

 

Hepato Safe a fost conceput pentru  îmbunătățirea sănătății ficatului dupa tratamente cu antibiotice, boli, consum de furaje contaminate cu micotoxine.Administrarea lui are ca efect creșterea secreției biliare, îmbunătățește digestia grăsimilor, previne acumularea de grăsimi în ficat.Compoziție per mlMetionina 10 mg; Carnitina 25mg; Colina 25 mg; Magneziu 10 mg;  Sorbitol 200 mg;  Extract de anghinare ( Cynara scolymus)Dozare:-1 ml Hepato Safe la 1 litru  apă de băut:Se administrează timp de 5-7 zile, cu repetare după 3-4 săptămâni. Apa medicamentată trebuie să fie unica sursă de apă de băut.PrecauțiiDoar pentru uz veterinar.Soluția diluată trebuie protejată de acțiunea directă a razelor soarelui și utilizată cât mai repede posibil.AmbalareFlacon la 100 mlDepozitareLa loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.996 Produse
No reviews

Hepato Safe 100ml - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

̉̉
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
16 alte produse in aceeasi categorie:
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.