freza zapada MTD Optima ME 66/ latime... 1

freza zapada MTD Optima ME 66/ latime de lucru 66cm(2X) | capacitate cilindrica 272cc/ putere 5.4kW

MTD

ROD-467511

Curatatul zapezii devine o munca placuta si usoara datorita multitudiniii de dotari de care beneficiaza freza de zapada MTD Smart ME 66. Ea este echipata cu un motor de 277 cc SnowThorx 80, in 4 timpi, avand puterea de 5.4 kw, conceput special pentru a fi utilizat pe perioada iernii.
Curatare Zapada
31AY5FT3678
- 8.149,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

422.72 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

freza zapada MTD Optima ME 66/ latime de lucru 66cm(2X) | capacitate cilindrica 272cc/ putere 5.4kW - Caracteristici

 
Zapada ofera adesea o priveliste deosebita, dar poate reprezenta in acelasi timp si un real obstacol. Datorita frezelor de zapada MTD, curatati zapada eficient si fara efort!Toate frezele de zapada sunt dezvoltate si fabricate pentru a rezista in cele mai dure conditii de iarna. Pe orice vreme te poti baza pe motorul ThorX de la MTD, motoare care pornesc cu usurinta chiar si la cele mai joase temperaturi. Toate comenzile au fost concepute pentru a fi usor de manevrat chiar daca purtati manusi foarte groase.Beneficiati de o curatare eficienta a zapezii cu ajutorul frezei de zapada MTD Smart ME 66.Curatatul zapezii devine o munca placuta si usoara. datorita multitudiniii de dotari de care beneficiaza freza de zapada. Ea este echipata cu un motor de 277 cc MTD SnowThorx 80, in 4 timpi, avand puterea de 5.4 kw, conceput special pentru a fi utilizat pe perioada iernii. Freza de zapada MTD Smart ME 66 functioneaza in 2 trepte. Prima etapa este spargereamaruntirea zapezii, etapa indeplinita de freze din metal cu dinti care se invart spargand zapada mai apoi impingand-o in spate la etapa 2 . Acesta este un rotor care se invarte pulverizand zapada apoi o evacueaza cu mare viteza prin jgheabul de evacuare.Freza de zapada MTD ME 66 vine echipata cu pneuri robuste, special produse pentru a fi utilizate in timpul iernii, cu o aderenta crescuta. Este dotata cu cutie de viteze performanta 5 viteze inainte si 2 inapoi, ce ofera utilizatorului flexibilitate si control. Manetele de control sunt ideal pozitionate pe panoul de control, aici se afla si schimbatorul de viteze, manetea pentru controlul jgheabului, care poate fi rotita la 180 grade, acesta fiind actionat printr-o maneta bi-directionala. Aceste freze de zapada de la MTD sunt perfecte pentru suprafetele de dimensiuni medii si mari. Pentru o manevrabilitate mai buna, modelul SMART ME 66 este dotat cu tractiune separata pentru cele 2 roti. SpecificatiiSistem freza 2X, pentru zapada grea si inghetata melc si rotor fabricate din otel de cea mai buna calitate raza de aruncare cca. 15 m jgheabul de evacuare a zapezii se poate roti la 200s Dotarata cu faruri - deoarece iarna avem mai putina lumina naturala, farurile sunt foarte importante pentru manevrarea frezelor de zapada chiar si dupa ce soarele a apus
5 Produse
No reviews

freza zapada MTD Optima ME 66/ latime de lucru 66cm(2X) | capacitate cilindrica 272cc/ putere 5.4kW - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

14 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.