ELECTROFERASTRAU  bat. 30cm AL-KO CS... 1

ELECTROFERASTRAU bat. 30cm AL-KO CS 4030 *FARA baterie&incarcator* EnergyFlex 40V

ROD-467552

Ferăstrăul cu lanț fără fir impresionează prin forma sa subțire, prin caracteristicile sale fără compromisuri și prin puterea Li-Ion fără fir și fără emisii.Performanță de tăiere puternică și durabilitate datoritămodel din familia EnergyFlex, deci fără baterie și încărcător. Electroferăstrăul are o lățime de lucru de 30cm și funcționează cu baterii de 40V
113616
Stoc epuizat
- 869,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.


Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

217.70 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

ELECTROFERASTRAU bat. 30cm AL-KO CS 4030 *FARA baterie&incarcator* EnergyFlex 40V - Caracteristici

 
Electroferastrau cu putere si performanta de taiere ridicata - fara emisii si ergonomie perfecta pentru o munca fara oboseala. Poate fi combinat cu centura pentru baterii BBA 40 pentru o distributie optima a greutatii si, o reducere acestui cu 30. Fara gaze toxice de esapament sau cabluri electrice enervante. Reglare convenabila a lantului datorita tensionarii lantului fara scule. Frana de sistem si protectia mainii cu oprire rapida a lantului asigura o siguranta maxima. Cu o lungime a ghidonului de 30 cm si lubrifierea automata a lantului, puteti lucra eficient si confortabil. Avantajele unui electroferastrau pe baterie AL-KO CS 4030Forma subtire Puterea Li-Ion fara fir si fara emisiiPerformanta de taiere puternica si durabilitate Lubrifiere automata a lantuluiSiguranta maxima datorita franei de sistem si protectia mainii cu oprire rapida a lantului.
No reviews

ELECTROFERASTRAU bat. 30cm AL-KO CS 4030 *FARA baterie&incarcator* EnergyFlex 40V - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

10 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.