Ped uscat vita & pasare 10 kg 1
Ped uscat vita & pasare 10 kg 2
Ped uscat vita & pasare 10 kg 3
Ped uscat vita & pasare 10 kg 1
Ped uscat vita & pasare 10 kg 2
Ped uscat vita & pasare 10 kg 3

Ped uscat vita & pasare 10 kg

ROD-10127

Hrana uscata caini
243
- 140,18 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

35.12 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Ped uscat vita & pasare 10 kg - Caracteristici

 
Noi, cei de la PedigreeÂi, credem ca fiecare caine merita un camin iubitor si o nutritie de calitate. Cu peste 40 de ani de experienta in dezvoltarea retetelor PedigreeÂi, consideram ca orice caine are 4 nevoi universale: Piele & blana, Sistem natural de protectie, Digestie si Igiena orala. De aceea hrana uscata PedigreeÂi Vital Protection™ este dezvoltata pentru a oferi o nutritie care adreseaza aceste patru nevoi, pentru a ajuta la mentinerea unui sistem natural de protectie puternic, a unei pieli si blani sanatoase, a unei digestii bune si pentru a ajuta la curatarea danturii cainelui. PedigreeÂi Vital Protection™ va ajuta sa va mentineti cainele sanatos si plin de vitalitate.

Igiena orala

Fiecare caine merita un botic fericit. Cainii se ajuta foarte mult de bot, zi de zi, de aceea este important ca gingiile si dintii lor sa fie mentinuti sanatosi. Textura speciala a produselor noastre ajuta in mentinerea igienei danturii.

Digestie

Fiecare caine merita o burtica sanatoasa. Produsele noastre contin fibre naturale si proteine de inalta calitate care contribuie la o digestie sanatoasa.

Piele & blana

Fiecare caine merita sa arate si sa se simta sanatos. Retetele noastre contin zinc si ulei de floarea soarelui, surse naturale de omega 6 care ajuta la hranirea pielii si blanii cainelui dumneavoastra.

Sistem natural de protectie

Fiecare caine merita un sistem natural de protectie puternic. Reteta noastra contine Vitamina E si minerale, elemente cheie in sustinerea unui sistem natural de protectie puternic.

Cea mai buna metoda de a avea grija de cainele dumneavoastra este sa ii oferiti acestuia o rutina de igiena orala eficienta. PedigreeÂi Vital Protection™ hrana uscata pentru caini combinat cu PedigreeÂi Daily DentaStixÂi pot contribui la asta. DentaStixÂi este o recompensa delicioasa cu o forma unica de X care, atunci cand este oferita zilnic, este demonstrat din punct de vedere stiintific ca ajuta la reducerea depunerilor de placa bacteriana si tartru.

Waltham™

Dezvoltat alaturi de expertii in nutritie si medicina veterinara de la Institutul Waltham pentru nutritia animalelor de companie.

995 Produse
No reviews

Ped uscat vita & pasare 10 kg - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.