motocositoare cu lama AL-KO BM 875... 1
motocositoare cu lama AL-KO BM 875... 2
motocositoare cu lama AL-KO BM 875... 3
motocositoare cu lama AL-KO BM 875... 4
motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ 1
motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ 2
motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ 3
motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ 4

motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/

ROD-10444

Fie că este vorba de o grădină naturală nativă, de o livadă de pajiști, de un teren dificil sau de o pantă: motocositoarea cu lama AL-KO BM 875 III este specialistul dumneavoastră extrem de puternic și versatil pentru îngrijirea și gestionarea pajiștilor naturale, putând fi utilizată în mod economic și pentru producția de iarbă furajeră, în padocurile pentru animale etc.! Este calul de bătaie pentru lucrările dificile - și garantează în continuare o întreținere ecologică a grădinii.
113617
Disponibil in rate
- 6.639,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

345.99 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ - Caracteristici

 
Cu motorul sau puternic pe benzina de 2,3 kW si o latime de taiere de 87 cm, aceasta motocositoare cu lama de la AL-KO va ofera puterea de taiere puternica pentru a trece rapid, eficient si fara efort prin peluze de pana la 2000 mp. In acelasi timp, calul de bataie garanteaza ca poate face fata la aproape orice tip de teren. Deflectorul de iarba mobil previne ca iarba sa se aseze pe capac. Astfel, se reduc intreruperile de lucru. Motorul Briggs amp; Stratton de 2,3 kW si 150 cc asigura ca lamele atasate la bara de taiere lucreaza rapid si uniform - si antreneaza transmisia cu roti cuplabile si decuplabile 1 treapta de viteza inainte prin intermediul unui angrenaj fara sfarsit. Impreuna cu ghidonul reglabil pe inaltime, amortizat de vibratii pentru o ghidare perfecta a utilajului si cu anvelopele late de 13 inch cu banda de rulare Farmer, se asigura o manevrabilitate optima pe orice teren si pe pante cu inclinatii de pana la aproximativ 20. Inima motocositoarei BM 875 III este bara de taiere cu latimea de 87 cm, cu protectie la margini pentru a proteja lama si a asigura o manevrare sigura a masinii. Lama sa de inalta performanta extra-intarita de la producatorul german ESM combina performantele puternice de cosire si rezultatele optime ale cositului cu durabilitatea si uzura minima - fie ca este vorba de o utilizare continua, fie de perioade de stationare mai lungi utilizare sezoniera. Conducatorul incapsulat mareste durata de functionare prin reducerea semnificativa a murdariei si a reziduurilor de iarba de pe lama. Talpa reglabila in inaltime in mod continuu si manevrabilitatea extrema a dispozitivului asigura, de asemenea, o munca confortabila.
5 Produse
No reviews

motocositoare cu lama AL-KO BM 875 III lama·ESM/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.