Motosapatoare Pubert ARO 45B C3 1

Motosapatoare Pubert ARO 45B C3

Pubert

ROD-467760

Aro este o gamă de motocultoare robuste, fiabile și eficiente, brevetate pe plan mondial, care vă permit să faceți multe lucrări diferite în grădina dvs. de legume. Acest motocultor compact este echipat cu o cutie de viteze având carcasă polimerică + pinioane din oțel.
Motosapatoare
3000023001
- 4.449,01 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

234.71 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Motosapatoare Pubert ARO 45B C3 - Caracteristici

 
Motosapatoare Pubert ARO 45B C3CEL MAI BUN MOTOCULTOR 2 1 Aro este o gama de motocultoare robuste, fiabile si eficiente, brevetate pe plan mondial, care va permit sa faceti multe lucrari diferite in gradina dvs. de legume. Acest motocultor compact este echipat cu o cutie de viteze avand carcasa polimerica pinioane din otel. Are 2 viteze inainte bine alese, potrivite pentru cele doua functii esentiale viteza intaia, de la 60 la 80 rpm, pentru lucrari dificile la inceputul sezonului de primavara, ideala pentru kit-ul de bilonare. viteza a doua, de la 140 la 160 rpm, pentru lucrari de pregatire ale solului, cu o afanare exceptionala ca si motosapatoare Treapta de mers-inapoi ii confera cea mai sigura viteza in marsarier de pe piata 0,7 ms Durata de viata a curelei este mult imbunatatita, datorita unui nou sistem de ambreiaj, conceput si brevetat de PUBERT, la care cablul ambreiajului este reglat pe viata nu mai necesita nici un reglaj. Frezele sale forjate sunt demontabile, astfel incat sa puteti reduce cu usurinta latimea de lucru, si sa va puteti adapta munca la diferite distante intre randuri. Discurile laterale sunt menite sa protejeze culturile adiacente. Acest motocultor face posibila pregatirea solului pana la o adancime de 32 cm. Ghidonul poate fi reglat pentru a se potrivi la inaltimea dvs. De asemenea, este reglabil si lateral; permite astfel utilizatorului sa ramana pe partea laterala a masinii in timpul muncii fara a pasi pe brazda cultivata; totodata, si a lucra eficient in apropierea zidurilor, a gardurilor, spalierelor... Deplasarea in afara straturilor este facilitat de o roata de manevrare in fata, care se ridica in timpul lucrarilor in pamant. Optional, motocultorul Aro poate fi echipat si cu alte anexe, cum ar fi cele pentru arat, bilonare, scos cartofi. Prezentare motosapa Pubert ARO 21
5 Produse
No reviews

Motosapatoare Pubert ARO 45B C3 - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.