electropompa apa uzata submersibila... 1
electropompa apa uzata submersibila... 2
electropompa apa uzata submersibila... 3
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort 1
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort 2
electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort 3

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort

ROD-467876

Datorită deschiderii mari de aspirație, pompa submersibilă extrem de puternică, compactă și fiabilă pentru ape uzate AL-KO DRAIN 10000 Comfort pompează cu ușurință și apa cu particule de murdărie și particule în suspensie cu o granulație de până la 30 mm.
Pompe
112825
- 469,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

117.49 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort - Caracteristici

 
Electropompele pentru apa curata sunt utilizate atunci cand trebuie indepartate lichidele puternic contaminate, de exemplu, dupa inundatii puternice, in iazuri sau cisterne poluate sau atunci cand trebuie drenate gropile de constructie. Datorita geometriei speciale a rotorului vortex, modelul DRAIN 10000 Comfort trateaza cu usurinta chiar si apa puternic contaminata, cu pana la 5 procente de solide in suspensie si cu granulatii de pana la 30 mm. Un motor care nu necesita intretinere, arborele motorului special tratat din otel inoxidabil si carcasa din polipropilena ranforsata cu fibra de sticla garanteaza o durata de viata lunga pentru pompele AL-KO pentru ape uzate. Datorita manerului de transport practic integrat si a cablului de alimentare lung de 10 m, precum si a greutatii reduse de numai aproximativ 5,7 kg, pompa pentru ape uzate poate fi utilizata ca pompa mobila sau stationara pentru drenaj - bineinteles, si pentru apa curata. Cu toate acestea, dimensiunile sale compacte de 24,2 x 19,0 x 35,3 cm si carcasa durabila, precum si motorul pompei cu durata lunga de viata, o fac ideala si ca pompa pentru iaz sau ca pompa pentru butoi de ploaie. Pompa submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort se descurca bine si cu murdaria mai grosiera din apa, deoarece orificiile de aspiratie foarte mari sunt pregatite pentru aceasta. Atat lichidele clare, cat si cele murdare, cu o granulatie de pana la 30 mm, sunt pompate rapid si in siguranta. Arborele motorului tratat special, fabricat din otel inoxidabil rezistent, si carcasa din polipropilena armata cu fibra de sticla asigura o durata de viata lunga pentru acest ajutor practic. Cu o putere puternica de 650 W si un debit de pana la 10.000 lh, pomparea si transferul de apa se realizeaza in cel mai scurt timp. Pompa submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort este echipata cu un intrerupator cu plutitor si porneste procesul de pompare in mod automat datorita controlului automat al nivelului. Este proiectat pentru adancimi de imersie de pana la max. 5 m. Datorita inaltimii de refulare de pana la 8 m, pot fi manipulate chiar si adancimi foarte mari. Iesirea pompei are o dimensiune de 1,25 , ceea ce corespunde la aproximativ 41,9 mm. Atentie! Pompa submersibila nu este adecvata pentru apa potabila, ci doar pentru apa menajera sub 35 C. De asemenea, nu este adecvata pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu apa. De asemenea, nu este adecvat pentru utilizarea in apa sarata, apa cu substante chimice agresive sau apa care contine nisip.
5 Produse
No reviews

electropompa apa uzata submersibila AL-KO DRAIN 10000 Comfort - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.