Scarificator/aerisitor gazon electric... 1
Scarificator/aerisitor gazon electric... 2
Scarificator/aerisitor gazon electric... 3
Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm 1
Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm 2
Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm 3

Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm

Wolf-Garten

ROD-467926

Scarificator de gazon electric cu o putere de 1600W, o lățime de lucru de 34cm și o adâncime de lucru reglabil în 5 trepte. Utilajul este dotat cu un coș colector foarte spațios de 45L.&
Scarificatoare
16BFEHOA650
- 1.559,99 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

87.91 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm - Caracteristici

 
Scarificatoraerisitor gazon electric 34cm cos WOLF-Garten VA 346 Noua gama puternica de scarificatoare electrice combina greutatea cu eficienta. Sunt solutia ideala pentru peluze mici si mijlocii. Toate vin cu un cos colector inclus si sunt concepute pentru o manipulare si utilizare intuitiva. Cu colturile fixe, chiar si aceste modele electrice absorb usor muschiul si coaja, iar cu arborele de aerare inclus aereaza gazonul incet ca o grebla. Expertii in gazon recomanda scarificarea gazonului de aproximativ doua ori pe an pentru a se asigura ca plantele sunt ventilate permanent. Acesta este singurul mod in care gazonul poate creste sanatos, dens si verde luxuriant. Acest scarificator electric manevrabil, multifunctional, face munca mult mai usoara. Dispozitivul 3in1 este echipat cu o grebla de muschi pentru aerare, scarificare si colectare cu cos de 45l, prin care schimbarea dintre aerator si scarificator este posibila fara efort fara instrumente. Adancimea de lucru poate fi ajustata in 5 trepte, dupa cum este necesar. Materialul dizolvat este fie colectat direct in cosul de colectare, fie ulterior indepartat de pe suprafata cu o grebla. Manerul cu aderenta moale, poate fi pliata pentru a economisi spatiu, asigura usurinta necesara in utilizare.
3 Produse
No reviews

Scarificator/aerisitor gazon electric WOLF-Garten VA 346/ latime de lucru 34cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.