trimer electric AL-KO GTE 350... 1

trimer electric AL-KO GTE 350 Classic/ putere 350W/ latime de lucru 25cm

ROD-468002

Tunderea gazonului în liniște și fără gaze de eșapament datorit trimerului electric AL-KO. Cu un motor electric puternic de 350W si o lățime de lucru de 25cm este soluția perfectă dacxă vine vorba de locuri mai greu de accesat. Avănd un mâner reglabil și ax telescopic, cu cap pivotant și distanțier de plante rezultă o muncă fără greutăți. Trimereul de la AL-KO este o unealtă de precizie versatile pentru toate marginile și colțurile gazonului cu ajutorul electricității.
Trimmere
112928
- 279,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

69.90 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

trimer electric AL-KO GTE 350 Classic/ putere 350W/ latime de lucru 25cm - Caracteristici

 
Cu o greutate redusa de doar 2,3 kg, manerul telescopic ergonomic din aluminiu si cu bara de protectie a plantelor pentru a proteja plantele adiacente si pentru a pastra fara probleme distanta fata de peretii casei si de ziduri, AL-KO GTE 350 este ajutorul mobil si usor de manevrat pentru lucrarile de gradinarit in orice gospodarie. Motorul puternic de 350W isi face treaba in mod fiabil. Puteti seta fara efort lungimea optima a firului in timpul lucrului prin simpla atingere a capului trimmerului pe sol. Acest trimer electric compact de la AL-KO este este potrivit atat pentru gradinarii pasionati cat si pentru incepatori. Usor, la indemana si robust AL-KO GTE 350 ofera rezultate perfecte de cosire, la o calitate AL-KO dovedita. Fara gaze de esapament si silentios, trimerul electric mic de la AL-KO isi indeplineste serviciul in gradinile de acasa. Greutatea redusa, distribuita in mod optim pe arborele telescopic ergonomic din aluminiu, precum si manerul principal si cel suplimentar reglabil fac ca manevrarea sa fie o joaca.Avantajele unui Trimer electric AL-KO GTE 350 ClassicMotor electric silentios de 350WRobust si usor datorita arborelui telescopic din aluminiuUsurinta de utilizare cu reglarea manerului si sistemul automat de inclinareTundere linistita, fara emisii
5 Produse
No reviews

trimer electric AL-KO GTE 350 Classic/ putere 350W/ latime de lucru 25cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

14 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.