dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO... 1
dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO... 2
dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO... 3
dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm 1
dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm 2
dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm 3

dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm

ROD-466508

Mașina de tuns iarba cu cilindru Razor Cut 38.1 HM Comfort funcționează fără emisii și în liniște, fiind partenerul ideal pentru grădinile mai mici. Tamburul special de cosit cu 5 lame asigură o tăiere uniformă și precisă a ierbii. Tăiere curată - la fel ca și cu foarfeca.
Unelte de Gradina
113865
- 479,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

120.00 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm - Caracteristici

 
Cu o latime de taiere de 38 cm, masina de tuns iarba cu cilindru Razor Cut 38.1 HM Comfort este partenerul ideal pentru peluze de pana la 250 mp. Inaltimea de taiere poate fi reglata in patru trepte, intre 14-35 mm. Deoarece axul de cosit cu 5 lame de otel si lama inferioara nu se ating intre ele, obtineti o taiere exacta si curata, iar gazonul este perfect intretinut. Rotile cu diametrul de 220 mm se deplaseaza foarte usor chiar si pe teren accidentat. Datorita designului compact si a greutatii reduse de numai 7,8 kg, masina de tuns iarba cu cilindru manevrabila este, de asemenea, partenerul excelent pentru gradinile mici si sinuoase, pentru o ingrijire delicata a gazonului din gradina dumneavoastra. O cutie de colectare a ierbii de 50 de litri este disponibila optional.Avantajele unui dispozitiv cilindric de tuns gazon AL-KO RAZOR CUT 38.1 HM Comfort Perfektes Schnittbild durch berhrungslose SpindeltechnikLeichtlauf Schneidsystem und hohe WendigkeitErmglicht leises und emissionsfreies ArbeitenSchutz vor Sten und Kratzern dank Gummi-BumperLeichtgngige SchnitthhenverstellungErgonomisch geformter Oberholm mit Kunststoffgriff
5 Produse
No reviews

dispozitiv cilindric tuns gazon AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort, latime de lucru 38cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.