Pompa transvazare vinificatie B-must.S25 1

Pompa transvazare vinificatie B-must.S25

ROD-468054

Pompa transvazare vinificatie B-must.S25 este o pompă concepută pentru a fi de mare ajutor în industria alimentară, prin urmare, pompa este realizată din materiale netoxice și materiale care nu produc modificări în calitatea fluidului transportat. Aceasta pompă de transport a fluidelor funcționează pe baza unui motor electric de 340 W, care se alimentează de la rețeaua electrică a cărei tensiuni este de 220V. Productivitatea acestei pompe este de 2460 lt./h, dar aceste valori depind și de vâscozitatea fluidului transvazat. Pompa are în componența sa două ștuțuri cu un diametru de 25 mm, ștuțuri la care se vor conecta cele două furtune, de absorbție, respectiv de refulare a fluidului suspus transvazării. Pompa pentru transvazare este foarte importantă în gospodărie, și nu are doar o utilitate sezonieră, această pompă se poate folosi pe întraga durată a anului. Deoarece vinul, spirtoasele, precum și alte lichide alimentare, sunt depozitate în vase și recipiente de diferite dimensinui, transportul de lichide poate fi enorm de dificil prin procedeul de vărsare a acestuia intr-un alt vas sau recipient, prin urmare, pompa de transvasare va face ca această acșiune sa fie una foarte rapidă și foarte ușoară. Pe lângă ușurința și rapiditatea de transportare a unui lichid, prin intermediul acestei pompe, mai intervine și factorul calitativ, prin urmare, lichidul va fi transportat în siguranță și evităm probabilitatyea să cadă obiecte și materiale nedorite în lichidul transportat.
Vinificatie
B-must.S25
- 649,92 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

162.82 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Pompa transvazare vinificatie B-must.S25 - Caracteristici

 
Pompa transvazare vinificatie B-must.S25 este un aparat pentru transportul unui lichid dintr-un vas sau un recipient in altul, creat special pentru industria alimentara. Pentru a putea fi folosi acest aparat, te indrumam sa alegi de la noi si furtunul pentru transport care sa se potriveasca cu aceasta pompa.
5 Produse
No reviews
Categorii asociate:

Pompa transvazare vinificatie B-must.S25 - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.