ZDROBITOARE-DESCIORCHINATOR manuala/... 1

ZDROBITOARE-DESCIORCHINATOR manuala/ cuva 850x500 Inox/ valturi 220mm alu By-zdrob Pro

ROD-468085

Zdrobitor-desciorchinător manual By-zdrob Pro este un produs creat special pentru industria alimentară, în producerea vinului. Acest utilaj este acționat manual printr-o manivelă, prin urmare, zdrobitorul se poate folosi și în locurile sau încăperile în care nu dispunem de conectarea la o sursă de curent electric. Zdrobitorul are două funcții foarte importante în procesul de vinifcație, si anume: funcția de zdrobire a strugurilor și funcția de desciorchinare, funcție prin intermediul căreia strugurele este separat de chiorchină (tulpină), astfel, mustul împreună cu coaja bobului de strugure va cădea într-un vas iar tulpina va fi dirijată la periferia utilajului, intr-un alt vas.
Vinificatie
47-800-521-GA
- 2.509,71 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

136.17 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

ZDROBITOARE-DESCIORCHINATOR manuala/ cuva 850x500 Inox/ valturi 220mm alu By-zdrob Pro - Caracteristici

 
Zdrobitor-desciorchinator manual By-zdrob Pro este un produs de baza in procesul de producere a vinului. Zdrobitorul este unul manual cu o cuva de inox de 850x500 si valturi de 220mm. Toamna este despre vinificatie, nu ezitati sa va luati utilajul perfect pentru a va face vinul propriu. Cu o sita din inox alimentar produsul va asigura ca vinul sa fie aerfect cu gustul propriu, si bineinteles fara sa intre si substante toxice. Deschiorchinarea se realizeaza cu ajutorul unui ax cu palete, iar zdrobirea printr-o pereche de valturi. Carcasa este realizata din tabla, fiind astfel foarte durabil. Zdrobitorul By-zdrob Po are o cuva de 850x500 construita din inox, fapt ce creste fiabilitatea, rezistenta si durabilitatea utilajului. Pentru a putea folosii intr-un mod cat mai eficient acest utilaj, si a putea finaliza procesul de vinificatie. iti recomandam sa achizitionezi si un vas potrivit pentru acest utliaj.Vezi AICI vase pentru struguri.
5 Produse
No reviews
Categorii asociate:

ZDROBITOARE-DESCIORCHINATOR manuala/ cuva 850x500 Inox/ valturi 220mm alu By-zdrob Pro - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.