Masina de tuns gazon electrica MTD... 1
Masina de tuns gazon electrica MTD... 2
Masina de tuns gazon electrica MTD Optima 38 E/ latime de lucru 38cm | putere 1600W 1
Masina de tuns gazon electrica MTD Optima 38 E/ latime de lucru 38cm | putere 1600W 2

Masina de tuns gazon electrica MTD Optima 38 E/ latime de lucru 38cm | putere 1600W

MTD

ROD-467665

Aceasta masina de tuns gazonul de la MTD beneficiaza de tehnologie de varf, ofera o gama larga de functii si este solutia ideala pentru suprafete mici si medii. Silențios, cu un design ergonomic, aceasta masina este foarte ușor de utilizat si transportat si are toate atuurile pentru a fi un aliat de incredere în întreținerea peluzei tale!
18AKIJH-600
- 910,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

227.97 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Masina de tuns gazon electrica MTD Optima 38 E/ latime de lucru 38cm | putere 1600W - Caracteristici

 
Masina tuns gazon electrica 38cm MTD OPTIMA 38 EAceasta masina de tuns gazonul face parte din gama Optima de la MTD.Masinile de tuns iarba electrice din gama OPTIMA conving prin tehnologie si fiabilitate si, pe langa un design captivant ofera o gama variata de functii. Sunt usor de pornit, de utilizat, de manevrat, dar mai presus de toate sunt produse accesibile. Cutitul asigura o taiere excelenta si o performanta optima de colectare.Pentru intretinerea peluzei MTD ofera produsul potrivit pentru fiecare pasionat de gradina, de la pasionatul incepator la gradinarul experimentat. Pe langa raportul calitate-pret excelent, produsele MTD combina tehnologia inovatoare, confortul exceptional si designul unic!Avantajele unei masini de tuns gazonul MTD OPTIMA 38E Recomandata pentru peluze mici si medii cu suprafate de pana la 300 m2Aceasta masina are 3 functii colectare, evacuare in spate si mulchMulch kitul este inclusEste o masina silentioasa si nepoluanata pentru ca sursa de energie utilizata este curentul electricCosul de colectare este echipat cu un indicator de umplere pentru a preveni suprasolicitarea motorului Motorul electric nu necesita nici un fel de intretinere Foarte usor de utilizat si de intretinut datorita dimensiunilor si greutatii reduse Inaltimea de taiere se regleaza cu ajutorul une singure maneteDisponibile 5 inaltimi de taiere intre 25 mm - 65 mm Carcasa rezistenta la socuri si foarte usoara din polipropilenaFoarte usor de transportat datorita manerului integrat
5 Produse
No reviews

Masina de tuns gazon electrica MTD Optima 38 E/ latime de lucru 38cm | putere 1600W - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.