Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 1
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 2
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 3
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 4
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 1
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 2
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 3
Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 4

Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85

ROD-467605

Mașină de tuns gazonul (mașină tuns iarba) cu o lățime de lucru 37cm și o înălțime de tăiere reglabilă central în 6 trepte între 25-75mm. Este dotat cu indicator de nicel de umplere a coșului de colectare spațios  de 45l. 
113278
- 1.849,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

102.59 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 - Caracteristici

 
Modelul entry-level de la AL-KO impresioneaza prin greutatea sa redusa, care previne oboseala rapida la tunsul gazonului. Datorita componentelor inovatoare, cum ar fi bateria litiu-ion cu indicator de incarcare, AL-KO 3.85 Li Moweo este un partener de incredere pentru gradina dumneavoastra. Datorita greutatii reduse datorate carcasei din plastic, a manevrabilitatii ridicate rezultate si a latimii de taiere de 38 cm, masina de tuns iarba pe baterie AL-KO 3.85 Li Moweo este ideala pentru intretinerea gradinilor mici. Bateria litiu-ion de 40 de volti asigura o munca eficienta pe peluzele de pana la 250 mp. Bateria se incarca in aproximativ 1,5 ore. Puteti regla in mod convenabil inaltimea de taiere in 6 trepte, de la 25 mm la 75 mm, cu un singur maner. Cutia spatioasa de colectare cu indicator de nivel de umplere, are o capacitate de 45L. Transportul usor este asigurat de un maner de transport practic, iar ghidonul ergonomic, pliabil, cu maner din cauciuc poate fi pliat pentru a economisi spatiu atunci cand depozitati masina de tuns iarba fara fir AL-KO 3,85 Li Mowoo. Langa manerul de din cauciuc, rotile inalte, asigura un confortul de utilizare.Avantajele unei masini de tuns gazonul pe baterie AL-KO Moweo 3.85 LIControlCheia de siguranta protejeaza impotriva pornirii neintentionate, iar LED-urile de pe baterie ofera informatii despre starea de incarcareIndicator de nivel de umplereInaltime de taiere reglabila central, in 6 trepte intre 25-75mmDepozitare usoaraBateria litiu-ion ofera o performanta impresionanta si este extrem de durabila
5 Produse
No reviews

Masina de tuns gazon pe baterie AL-KO Moweo 3.85 - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.