masina de tuns gazon pe benzina Cub... 1

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet CC 46 SPB V IS/ latime de lucru 46cm

Cub Cadet

ROD-467652

Masina de tuns gazon Cub Cadet CC 46 SPB V IS 2,6 kW, avănd un motor cu o capacitate cilindrică de163 cc pe benzina cu un motor Briggs&Stratton 675 EXi Series ce dezvolta o putere nominala de 2,6 kW. Aceasă masină de tuns este conceput intr-un mod inovator, avănd un sistem de tăiere cu cuțit de oțel din aluminiu cu o lățime de lucru de 46 cm, oferind astfel un randament optim.
12BGK17E603
- 5.149,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

270.28 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet CC 46 SPB V IS/ latime de lucru 46cm - Caracteristici

 
Masina de tuns gazonul Cub Cadet 46 SPB este un utilaj robust si fiabil. Puntea este realizata din otel galvanizat, barele de protectie fata si spate sunt din aluminiu, iar panourile laterale sunt realizate din polimer rezistent, acestea asigurand o constructie rigida. Motorul puternic si fiabil Briggs amp; Stratton ReadyStart in patru timpi garanteaza o pornire usoara. Designul cu supape in cap OHV, aprindere electronica, sistem avansat de gestionare a combustibilului, lubrifiere centralizata - acestea sunt doar cateva dintre avantajele acestei serii de motoare. Panourile din plastic de pe partile laterale actioneaza ca amortizoare de socuri, previn astfel deteriorarea gazonului si al utilajului. Manerul ergonomic are trei pozitii de reglare a inaltimii pentru a se adapta la inaltimea dumneavoastra, totodata acest maner este umplut cu polimer si gel de hidrocarburi sintetice care reduce considerabil vibratiile. Invelisul moale asigura o prindere confortabila si reduce tensiunea asupra mainii in timp ce lucrati. Cu motorul puternic de la Briggs, latimea de lucru de 46cm, inaltimea de lucru reglabila central in 6 trepte intre 28-92mm sis cosul colector spatios de 75l este recomandat pentru suprafete de pana la 1000mp.
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon pe benzina Cub Cadet CC 46 SPB V IS/ latime de lucru 46cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.