masina de tuns gazon electrica AL-KO... 1
masina de tuns gazon electrica AL-KO... 2
masina de tuns gazon electrica AL-KO... 3
masina de tuns gazon electrica AL-KO... 4
masina de tuns gazon electrica AL-KO... 5
masina de tuns gazon electrica AL-KO... 6
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 1
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 2
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 3
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 4
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 5
masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ 6

masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/

ROD-467619

Masina tuns gazon benzina 51cm Al-Ko Classic 4.67 P-B Bio Edition (Masina tuns iarba) cu motor Briggs&Stratton de 1.8 kW de 125cc. Are o latime de taiere de 46cm iar inaltimea de taiere este reglabila intre 30-85mm.
119794
- 1.969,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

108.69 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ - Caracteristici

 
Masina de tuns iarba pe benzina AL-KO 4.67 P-B SILVER BIO este o masina de inalta tehnologie pe care orice pasionat de gradinarit o va indragi la prima vedere. Lucrul in gradina ar trebui sa fie o placere. Daca aceasta este o oaza de pace si liniste, un loc de relaxare, o sursa de contact cu natura, nu ar trebui sa fie asociata cu o munca grea. Intelegem foarte bine acest lucru, asa ca va oferim o masina de tuns iarba care va va transforma munca in placere si va va garanta un rezultat excelent. Datorita tehnologiei inovatoare, motorul BRIGGS amp; STRATTON de inalta performanta si fiabilitate, cu o putere ridicata de 1,8 kW, poate fi pornit rapid si usor. In plus, datorita tehnologiei OHV cu supape amplasate in partea superioara, acesta ofera o eficienta incredibila, care se poate observa in puterea crescuta. Sistemul de aprindere electronica Magnetron asigura o pornire a motorului fara probleme. In plus, functionarea silentioasa este asigurata de un amortizor de zgomot de ultima generatie echipat cu tehnologia Lo-Tone.Mulcirea protejeaza solul si contribuie la mentinerea echilibrului biologic. Atunci cand tundeti cu mulcire, resturile taiate sunt suflate in sus in carcasa masinii de tuns iarba, apoi maruntite de cutite speciale si aruncate pe gazon ca ingrasamant natural care furnizeaza nutrienti pentru iarba si previne uscarea acesteia. De aceea, fiecare gazon ar trebui sa fie plivit la intervale regulate. Cu o masina de tuns iarba cu mulcire, acest lucru nu este o problema, deoarece va va mentine gazonul proaspat si verde pentru o perioada lunga de timp. Carcasa masinii de tuns iarba din otel inoxidabil protejeaza masina impotriva efectelor adverse ale sucurilor provenite din iarba taiata, coroziunii si uzurii mecanice. Rotile mari protejeaza iarba si asigura o tractiune mai buna, in timp ce rulmentul dublu cu bile asigura o deplasare usoara pe iarba sau pe teren cu obstacole. Datorita geometriei speciale a carcasei, in care rotile nu depasesc carcasa, aceasta masina de tuns iarba poate, de asemenea, sa tunda cu usurinta de-a lungul zidurilor, gardurilor sau peretilor si sa obtina un rezultat perfect pana la margine, fara a fi nevoie de tunderea suplimentara. Va garanteaza un lucru fara efort si manevrare usoara datorita manerului cu forma ergonomica. Manerul este reglabil la infinit si poate fi ajustat la inaltimea fiecarui utilizator, ceea ce face cositul extrem de confortabil.
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon electrica AL-KO Classic 4.67 P-B BIO Edition 2-in-1/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.