masina de tuns gazon pe benzina/... 1
masina de tuns gazon pe benzina/... 2
masina de tuns gazon pe benzina/... 3
masina de tuns gazon pe benzina/... 4
masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ 1
masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ 2
masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ 3
masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ 4

masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/

ROD-467617

Mașină de tuns gazon (mașină de tuns iarba) pe benzină AL-KO Highline 46.6 SP-B PLUS '3-in-1' dotat cu un motor de 163cc de la Briggs&Stratton. Avănd o lățime de tăiere de 46cm și o înălțime de tăiere  reglabilă în 7 trepte de între 30-80mm este recomandat pentru spații de până la 1400mp. 
119740
- 2.649,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

143.24 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ - Caracteristici

 
Masina de tuns gazon masina de tuns iarba benzina 46.6 SP-B PLUS Highline. Cu o latime de taiere de 46 cm, masina taie rapid gazonul chiar si in gradinile mari pana la 1400 mp. Inaltimea de taiere este reglabila central in 7 trepte, intre 30-80mm. Datorita motorului Briggsamp;Stratton de 2,4 kW, tractiunii cu 1 viteza si rotilor XL, cositul in gradina se face fara efort. Functia 3INONE include cositul, colectarea ierbii si mulcirea - iar ghidonul ergonomic va face sa va simtiti mai confortabil in timp ce lucrati. Datorita tehnologiei MaxAirflow cu carcasa din tabla de otel foarte inalta, iarba taiata este adunata in cutia mare de colectare cu indicator de umplere de 70 de litri din spate, care se umple complet si trebuie golit mai rar. Eleganta si confortabila - masina de tuns iarba pe benzina 46.6 SP-B PLUS Highline de la AL-KO. Dezvoltata in Germania si fabricata in Austria, aceasta motocositoare ofera cea mai inalta calitate. Designul modern va atrage atentia asupra gradinii dumneavoastra. Componentele si materialele selectate sporesc durata de viata lunga a acestei masini de tuns iarba pe benzina. Tunsul cu cositoarea din seria Highline este o placere. Avantajele unei masini de tuns gazonul AL-KO 46.6 SP-B PLUS HighlineInaltimea de taiere reglabila central si foarte usor, datorita.Odata cu introducerea tehnologiei MaxAirflow, iarba taiata zboara pana in partea din spate a cosului, umplandu-l pana sus, astfel incat acesta trebuie golit mai rar.Foarte inalt, foarte mare - aceasta este baza pe care functioneaza tehnologia MaxAirflow. Datorita tehnologiei MaxAirflow, chiar si iarba inalta si groasa poate fi cosita fara probleme, fara sa se adune pe sol sau sa blocheze orificiul de evacuare.
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon pe benzina/ AL-KO Highline 46.6 SP-B Plus 3-in-1/ - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.