masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 1
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 2
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO... 3
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort 1
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort 2
masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort 3

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort

ROD-467631

Masina tuns gazon baterie 42cm, AL-KO 42.2 Li Comfort (Masina tuns iarba) cu reglare centrală convenabilă a înălțimii de tăiere în 7 poziții, intre 30-75mm. Latimea de taiere este de 42cm. Masina de tuns gazonul este recomandat pentru suprafete de pana la 800mp. Este echipata cu o cutie de colectare de 65l. 
119977
- 2.859,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

153.92 Lei x 24 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort - Caracteristici

 
Modelul compact de la AL-KO impresioneaza prin carcasa sa robusta din tabla de otel. Tehnologia modelului AL-KO 42.2 Li Comfort este dezvoltata in Germania si produsa in Austria. Datorita componentelor inovatoare, cum ar fi bateria litiu-ion cu indicator al nivelului de incarcare, AL-KO 42.2 Li Comfort este un partener pe termen lung pentru gradina dumneavoastra. Este dotat cu un compartiment pentru pana la doua baterii cu Sistem de descarcare echilibrata pentru o durata maxima de functionare, descarcarea delicata a bateriilor si o durata de viata lunga. Pornirea este sigura datorita cheii cu soclu. Bateria litiu-ion de 36 de volti asigura o munca eficienta pe peluze de pana la 800 mp. Datorita celulelor Li-Ion, aceasta baterie este extrem de durabila. Afisajul LED integrat permite sa se vada cu usurinta cand trebuie reincarcat. Bateria se incarca in 90 de minute. Reglarea centrala convenabila a inaltimii de taiere in 7 pozitii, cu inaltimea de taiere reglabila intre 30-75 mm. Cutia mare de colectare cu indicator al nivelului de umplere are o capacitate de 65l. Bara de ghidare ergonomica si rotile cu rulmenti cu bile va permit sa tundeti gazonul cu putina oboseala.
5 Produse
No reviews

masina de tuns gazon pe baterie AL-KO 42.2 Li Comfort - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.