Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 1
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 2
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 3
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 4
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 5
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 6
Masina de tuns gazon electrica AL-KO... 7
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 1
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 2
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 3
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 4
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 5
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 6
Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm 7

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm

ROD-467614

Mașină de tuns iarba electrică, cu un design Compact, mâner de transport și o greutate extrem de redusă de doar 15.1 kg. Cu lățimea de lucru de 38cm, coșul colector din plastic, de 45 L și motorul electric, puternic de 1600W este recomandat pentru suprafețe de până la 500mp.
113850
- 829,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.

Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

207.68 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm - Caracteristici

 
Masina de tuns gazonul electrica, fiabila, perfect pentru gradini de dimensiuni medii. Noul design isi face simtita prezenta si in segmentul entry-level al masinilor noastre electrice de tuns iarba. Un design sic, nou, asociat cu o valoare ridicata de recunoastere.Datorita functionarii silentioase si fara emisii masina de tuns iarba electrica este ajutorul dumneavoastra perfect pentru ingrijirea gazonului in orice zona rezidentiala. Cu motorul sau electric, puternic de 1600 W, functioneaza fara gaze de esapament, ulei de motor, generare de caldura si zgomot. Functionarea cu un cablu de alimentare va permite sa lucrati in liniste, fara sa va faceti griji cu privire la timpul de incarcare sau realimentare - si fara greutatea suplimentara a unei baterii sau a unui rezervor de benzina. Rezultatul va fii o tundere lina si ecologica, cu o greutate redusa si mult confort. Modelul compact 38.2 E Easy, cu o latime de taiere de 38 cm, impresioneaza in mod deosebit datorita designului sau compact - ideal pentru tunderea precisa aproape de margini, in colturi si in gradini mici si sinuoase. Cu manerul sau robust pentru transport, reglarea centrala a inaltimii de taiere si greutatea redusa de 15,1 kg este ideala si pentru femeile care detin gradini sau pentru persoanele in varsta care apreciaza manevrarea fara efort. Cu latimea de taiere de 38 cm si cosul colector din plastic de 45 L, masina de tuns iarba este potrivita pentru peluze de pana la 500 m. Datorita formei aerodinamice a carcasei, resturile taiate sunt colectate in mod optim, iar cosul compact, cu indicator al nivelului de umplere si maner de transport se umple eficient. Ghidonul pliabil asigura o depozitare cu economie de spatiu.Avantajele unei masini de tuns gazonul electrice AL-KO 3.82 E EasyMotor universal, puternic de 1600WCos colector robust din plastic cu indicator al nivelului de umplereReglarea centrala a inaltimii de taiereManer de transport practicAgil si compact
5 Produse
No reviews

Masina de tuns gazon electrica AL-KO 3.82 E Easy/ latime de lucru 38cm - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.