masina de tuns gazon electrica MTD... 1

masina de tuns gazon electrica MTD Smart 32 E/ latime de lucru 32cm | putere 1000W

MTD

ROD-467663

Această mașină de tuns gazonul electrică SMART 32 E de la MTD este extrem de ușor de manevrat datorită greutății sale reduse. Este foarte ușor de depozitat chiar și în spații restrânse datorită dimensiunilor mici de care beneficiază și datorită ghidonului pliabil. Mic, compact și ușor, este soluția ideală pentru suprafețe mici de până la 250 m2.
18AKCAD-600
Stoc epuizat
- 527,00 lei
cu TVA
In perioada 30 Iunie - 16 August 2023 se vor inregistra intarzieri la livrarile comenzilor. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplacere creata.


Sunați-ne acum 0728.082.990

Credit module tbi bank 3.3.2

132.03 Lei x 4 rate

Poti ridica produsul direct din Magazinele noastre.
Rezervare si ridicare

din magazinele RODNIC

Preturi de Producator

la furajele si pui de o zi

Plata in rate

prin TBI Bank

Garanție si Service

in reteaua autorizata 

Pret Transport

incepand de la 17 lei

masina de tuns gazon electrica MTD Smart 32 E/ latime de lucru 32cm | putere 1000W - Caracteristici

 
Masina tuns gazon electrica 32cm MTD SMART 32 EAceasta masina de tuns gazonul face parte din gama Smart de la MTD.MTD ofera produsul potrivit pentru intretinerea peluzei, pentru fiecare persoana pasionata de gradinarit, de la incepator la gradinarul experimentat. Pe langa raportul calitate-pret excelent, produsele MTD combina tehnologia inovatoare, confortul exceptional si designul unic!Avantajele unei masini de tuns gazonul MTD 32E Masina de tuns are dimensiuni compacte si greutate redusa. Acest lucru face ca depozitarea sa fie usoara si confortabilaEste o masina silentioasa si nepoluanta pentru ca sursa de energie utilizata este curentul electric Foarte usor de utilizat si de intretinutInaltimea de taiere se stabileste prin reglarea rotilor fata de solPot fi reglate individual trei inaltimi de taiere intre 25 mm - 65 mmCarcasa rezistenta la socuri si foarte usoara din polipropilenaRecomandat pentru peluze de pana la 250 mpLatime de taiere de 32 cmMotor electric de 220V prieten cu natura
No reviews

masina de tuns gazon electrica MTD Smart 32 E/ latime de lucru 32cm | putere 1000W - Rodnic iti pune la dispozitie o gama variata de produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest site utilizează cookies pentru a vă îmbunătăți experiența. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.